Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
West kust 2012 » Wat wij doen

↑ Return to USA vakanties

West kust 2012

Jaja het is weer zover. Vorig helemaal niet naar de USA geweest en dat moeten we nu toch snel weer doen. Veel sneller dan we in gedachten hadden want voor het einde van het jaar staat een trip op de rol maar doordat ik voor zaken naar San Francisco moest konden we er een leuke korte vakantie achteraan plakken. Voordeel we hoeven maar 1 ticket te kopen want mijn ticket moest ik toch al hebben. De baas heeft meteen een voordeel want als je wat langer verblijft gaan ticket prijzen naar beneden.

4 Februari vertrek ik naar San Francisco. Dan heb ik eerst een drukke week met bezoeken en beurs en dan een week later op Zaterdag 11 Februari kan ik dan Harry afhalen op het vliegveld en gaat de vakantie in. Misschien dat ik een beetje bijhoud wat ik in de spaarzame vrije tijd heb gedaan maar het kan ook goed zijn dat het verslag pas echt vanaf de Zaterdag gaat lopen.

De Zaterdag zullen we in Santa Clara verblijven en de Zondag gaan we dan echt opweg. Harry komt ook pas tegen de avond aan en ik heb dan geen zin om voor die ene avond te verkassen naar een ander hotel. Het is dan wel geen super hotel waar we zitten maar het beurstijd dus de hotels hanteren belachelijk hoge prijzen. De dagen hierna zitten we in luxere hotels voor minder :).

De bedoeling is de warmte op te zoeken en lekker te genieten van wat rust. We zullen natuurlijk naar Las Vegas gaan en verder gaan we nog wat de woestijn verkennen op plaatsen waar het vaak erg heet is en waar het nu aangename temperaturen zijn. In Nederland vriest het misschien wel dus in ieder geval zal het daar beter zijn.

De route kent eigenlijk 3 stops maar in Las Vegas verkassen we ook nog weer een keer. Het is daar erg duur want ook daar is het beurstijd maar we hebben toch nog redelijke prijzen weten te scoren. Helaas zitten we dus niet in de mooiste hotels maar laten we zeggen een andere keer beter.

Het is nu geworden:
4-2-2012 Vertrek naar San Francisco (Jaap)
11-2-2012 Aankomst Harry in San Francisco
12-2-2012 Vertrek naar La Quinta (Na bij Palm Springs)
13-2-2012 La Quinta
14-2-2012 La Quinta
15-2-2012 Naar Scottsdale
16-2-2012 Scottsdale
17-2-2012 Naar Las Vegas
18-2-2012 Las Vegas
19-2-2012 Las Vegas
20-2-2012 Las Vegas
21-2-2012 Las Vegas
22-2-2012 Naar huis
23-2-2012 Weer thuis

Tekst: Jaap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>