Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Sonja en Jan en Taart bestellen 25-04-2009 » Wat wij doen

Sonja en Jan en Taart bestellen 25-04-2009

Ja moeten we een taart. Nou in eerste instantie wilden we helemaal geen taart voor onze bruiloft want we wilden alles simpel houden. Harry’s moeder wilde een taart kopen maar ook toen had ik nog gezegd dat dat echt niet hoefde. Nu werden ook de kinders ingeschakeld en ja dan moet je toch bakzeil halen. Het is natuurlijk ook hartstikke leuk maar het is ook niet goedkoop.

Dus vandaag hadden we een afspraak bij de bakker. Harry wilde niet mee dus ik ging samen met mijn schoonmoeder en schoonzus naar de bakker. Wij gaan altijd naar Godschalk in Zevenaar om daar ons brood ed te halen. Vandaag was er iemand die ik niet vaak gezien had en ze kende ons dus ook niet. Ik melde me aan en vroeg naar de bakker. Ze zei ga maar zitten dan krijgt u een kopje koffie en dan zal ik de bakker even bellen. Ze pakte de telefoon en toen zei ze “mevrouw en meneer Nuesink zijn hier voor hun afspraak”. Ik dacht dat ik niet meer bijkwam.

Nadat de bakker kwam hebben we de taarten doorgenomen en een leuke taart bestelt. Het wordt een heerlijke taart en een behoorlijk grote taart. Alles wordt netjes vlak voor de receptie gebracht en we hoeven ons verder nergens druk over te maken.

In de avond zouden Sonja en Jan komen om onze plannen voor de vakantie verder door te nemen. Ook hen ontmoeten we namelijk weer in Las Vegas. We hadden al geregeld dat we zouden gaan eten bij Daniel Boulod in de Wynn en de reservering is daarvoor ook al gemaakt.

SonjaJan

We hebben weer lekker gegeten en om de rest van de HP familie tevreden te houden 😉 hebben we de gerechtjes maar even op de foto gezet.

We hebben dus eerst een vispalletje gegeten, daarna een kippensoepje, asperges, gesnetzeltes en als laatste een crème brulee en aardbeienijs. We hebben natuurlijk weer lekker zitten kletsen over vakanties in Amerika en allerlei andere dingen die een mens zo bezig houdt.

Het eten ging er makkelijk in dus ik ga ervan uit dat het lekker was. De crème brulee ging nog even bijna mis want het gas van de brander was op. Dus maar even snel een vulbus erop gezet en gelukkig hij deed het weer en al snel konden we genieten van een lekkere crème brulee.

Vol en voldaan zijn we daarna nog even een kopje koffie gaan drinken op de bank en hebben de op de valreep nog even afgesproken hoe we elkaar straks gaan vinden in de Wynn. Ja dat had ook via de telefoon, mail, forum etc etc gekund maar zo was het toch echt veel gezelliger 🙂

Toen Sonja en Jan vertrokken was ik ook wel helemaal gesloopt en we zijn snel naar bed gegaan. Het was een lange maar weer hele leuke dag 🙂 en we zijn weer wat dichter bij het laten slagen van de vakantie en de bruiloft.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende