Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Regelen, regelen en een gezellige avond 05-04-2009 » Wat wij doen

Regelen, regelen en een gezellige avond 05-04-2009

Voor zo’n huwelijk moet toch veel meer geregeld worden als je eerst even dacht. Zeker als je de receptie thuis wil geven. Je moet voor van alles zorgen en dus moet je dingen gaan regelen. Gelukkig hebben we familie die vaker feestjes thuis organiseert. Het is best een grote familie dus ook voor een verjaardag moet al veel geregeld worden.

Wij zelf hebben daar minder ervaring meer en dus roepen we de hulp van een van de getuigen in. Rene en Yvonne zijn dus een gezellig avondje bij ons geweest om over diverse dingetjes te praten.

Het werd dus een gezellige avond waar we over van alles en nog wat hebben zitten kletsen en natuurlijk hebben we die paar dingetjes die geregeld moesten worden even afgestemd. Zo hebben we nu hangtafels geregeld en hebben we een beertender zodat de mensen hun eigen biertje kunnen tappen. Waarschijnlijk houden we wel bier over maar dat nemen ze dan weer van ons over. Ze gaan vlak na ons trouwen naar de camping met een grote groep en daar komt dat dan wel weer op.

Zelf zijn wij niet zulke bier drinkers en dan komt dit goed uit. Met frisdranken is het allemaal veel makkelijker natuurlijk want die komen wel op.

Inmiddels is het meeste wel geregeld. Nu moeten er nog wat details geregeld worden. We hebben niet zo heel lang meer en de grote dag komt snel dichterbij.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

rene_2

yvonne