Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Nog 3 nachtjes 16-05-2009 » Wat wij doen

Nog 3 nachtjes 16-05-2009

Nog 3 nachtjes slapen en dan is het al weer zo ver. Nu beginnen we met het uitvoeren van het voorbereidingsplan.

Vandaag al behoorlijk vroeg op stap om de boodschappen voor dinsdag binnen te krijgen. Eerst naar de Makro en daar hebben we de grootste slag geslagen. Je hebt natuurlijk nog al wat nodig voor zoveel mensen. Bij de Makro aangekomen is het weer lekker rustig zoals het tegenwoordig eigenlijk altijd is daar.

Eerst naar de non-food afdeling. Nog even wat dingetjes gekocht die we nodig hebben voor de vakantie. Nu was het wel tijd voor een kopje koffie. Nu is het restaurant niet echt bijzonder maar een kopje koffie kunnen ze wel maken.

Daarna weer naar beneden waar we de wegwerp bordjes etc hebben gekocht. Ja dat is natuurlijk niet echt super mooi en luxe maar wel heel erg praktisch. We moeten tenslotte zelf weer zien dat we de boel opruimen. Dan door naar de dranken en hapjes. Gelukkig hadden we de wijn al in huis maar nu nog even de frisdranken en de blokjes kaas enzovoort. Het gaat allemaal voortvarend en we hebben dan ook snel een volle kar.

Even afrekenen en dan snel door naar huis om de spullen af te leveren. Eenmaal thuis gekomen is het alweer middag en moeten we opschieten want het is etenstijd.

IMG_1646

Door naar het dorp (Zevenaar) en daar naar de bakker om broodjes te bestellen en meteen nog even wat andere dingetjes mee te nemen. Eerst maar even eten ik heb een lekker broodje godschalk gegeten en Harry een broodje eiersalade. Het was lekker. Weer door naar de Appie happie en daar de resterende boodschappen gedaan. Snel weer naar huis.

Spullen opruimen en dan meteen weer door met de leukste klus die we kennen (zucht) het huis op orde brengen. Eigenlijk heeft het zo weinig zin want na dinsdag zal het wel weer een puihoop zijn maar ach je moet toch wat. We hadden lekker spullen voor op de BBQ meegenomen en dat hebben we dan ook maar lekker naar binnen gepeuzeld. Toch nog een goede beloning voor het harde werk.

Het weer:

19-05-2009
14:00
17.8 °C18 km/u
40%
1,3 mm

Het schiet niet op, regen en niet echt warm. Nou toch nog steeds hopen dat de voorspelling zich verbetererd. Tenslote is dit de voorspelling voor Arnhem en misschien wordt het in Zevenaar wel stralend weer.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>