Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Nog 2 nachtjes 17-05-2009 » Wat wij doen

Nog 2 nachtjes 17-05-2009

Nog 2 nachtjes slapen. Het wordt nu spannend. Vandaag zijn we weer gewoon verder gegaan met de voorbereidingen. Aan het einde van de ochtend eerst maar eens de auto gewassen. De eerste keer want hij zal een paar keer gewassen moeten worden om er weer netjes uit te zien. Hij was inmiddels al weken niet meer gewassen. We hadden speciaal spul gehaald om de velgen schoon te krijgen.

Thuis eerst maar eens ingespoten en daarna afgespoeld met water. Dat had niet veel effect. Aangezien ik de tuin nog even wilde bekijken en even wilde vragen of we de foto’s wel mochten maken eerst maar eens daar heen. Niemand te vinden. Aangebeld, niemand. Nou dat geeft wel te denken. Aan de weg staat gewoon een bordje dat ze open zijn.

Nou dan eerst maar naar het tankstation. De velgen met een borstel schoon borstelen voor zover dat nog gaat en dan de wasstraat in. Het was wel erg veel werk maar het ziet er weer aardig uit alhoewel die velgen echt nog niet schoon zijn. Daarna snel door naar de tuin in de hoop dat er nu wel iemand was.

Gelukkig kwam er nu meteen iemand naar buiten. Ze was aller vriendelijks en helemaal toe ik vertelde wat ik kwam doen. Het is een hele leuke tuin. Niet erg groot maar wel heel leuk aangelegd en zeer geschikt voor wat wij willen. Er zit een Japanse tuin in en dat ziet er heel leuk uit. Jammer dat het een beetje regende maar beter nu dan dinsdag.

Ik heb er lekker op los geknipt met het foto toestel en bij het verlaten van de tuin nog even met de eigenaresse gesproken. Ze zorgt ervoor dat alles perfect op orde is en gaf niet aan hoeveel ze ervoor wilde hebben. Wel grappig dat ze aangaf wat de andere tuin in Aerdt vraagt en dat ze het vreemd vond dat ze bij een ander gezelschap niets extra’s had gekregen. Ik vindt het toch prettiger dat mensen aangeven wat ze ervoor willen hebben maar ach het zal wel goed komen.

Bij thuiskomst wilde ik natuurlijk snel de foto’s laten zodat Harry ook kon zien wat ik had uitgezocht en ja hoor ik had een vreselijk blond moment; de kaart zat niet in de camera dus alle genomen foto’s waren niet opgeslagen, zucht. Nou ja op zich niet zo’n ramp want dinsdag zijn we er samen;)

Dan even de tondeuse over de haren dan zit dat ook weer netjes dinsdag. Ondertussen draait de ijsblokjes machine overuren om voldoende ijs te hebben voor de drankjes dinsdag. Morgen nog even de laatste dingen regelen, verse boodschapjes en de kamer verbouwen met René en Yvonne en we kunnen.

En dan nog even het weer:
wwb_img1

Droog, zonnetje en 21 °C. Als iedereen nu blijft duimen voor ons gaan de wolkjes misschien ook nog wel weg 😉

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende