Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Nog 1 nachtje 18-05-2009 » Wat wij doen

Nog 1 nachtje 18-05-2009

Vandaag was weer een druk dagje. Eerst even geld halen voor de dingetjes die je contant moet betalen. Hmmz de automaat van de Rabo geeft maar beperkt geld omdat wij niet bij de Rabo zitten. Dus naar Zevenaar want daar zit wel een ING bank. Meteen maar door naar de bakker om te checken of de taart wel op tijd klaar zal zijn. Ook moesten even de broodjes gehaald worden voor tussen de middag.

Weer thuis even wat dingetjes gedaan en toen kwam de party service het glaswerk brengen en dat moest natuurlijk even naar binnen gebracht worden. Daarna weer naar de Makro de laatste vers spullen halen en natuurlijk hadden ze niet alles wat we nodig hadden tenminste niet zodat het morgen ook nog eetbaar zou zijn. Dus door naar Appie Happie en daar de rest gehaald.

Terug naar huis, spullen opbergen en meteen weer door naar de autowasstraat om de auto nu definitief te wassen en daarna door naar de Chinees om te checken of de bestelde hapjes wel komen. Dat was maar goed ook want het ging niet goed. De chinees zette de hele la achter de bali op de kop en nog een keer en nog een keer om het briefje te vinden waar het op stond. Op de kalender stond het wel maar geen briefje te vinden.

Toen ging ze maar even een nieuw briefje maken maar de grap is dan dat ze gewoon uit het hoofd de bestelling noteerde en het met mij checkte. De hapjes waren dus wel gemaakt maar ze hadden dan niet geweten waar het te bezorgen. Ik heb het adres maar weer even opnieuw opgeschreven zodat ze het nu toch moeten vinden.

Na het eten begon de grote verbouwing. De hele kamer op zijn kop om er een kroeg van te maken en daar zijn we wel aardig in geslaagd. René en Yvonne hebben weer geholpen en René heeft nog even snel het toilet gerepareerd. Niet dat het niet functioneerde maar de stortbak loopt heel langzaam vol. Normaal is dat niet zo’n ramp maar als 60 man even naar het toilet willen dan is dat toch wel heel vervelend. Gelukkig heeft hij de spullen in zijn bus en kon het euvel snel verholpen worden.

Na het opzetten van de tafels, het voorbereiden van de hapjes voor zover mogelijk is alles klaar.

Het weer dan nog maar een keer:

wwb_img4

In ieder geval droog en we gaan ervan uit dat het zonnetje gaat schijnen.

Nou nu nog een nachtje slapen en dan kan het beginnen,

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende