Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Kleding en Ambtenaar 23-04-2009 » Wat wij doen

Kleding en Ambtenaar 23-04-2009

Ja vandaag was het ook weer een grappig dagje. Eerst mijn kleding naar de kleermaker gebracht want alles is net iets te groot, behalve mijn blouse. Wel leuk hoor want de kleermaker of eigenlijk -ster daar ga ik vaker heen. Ze zat vroeger in een huis in Arnhem zuid maar inmiddels heeft ze een leuke winkel in Arnhem noord. Ze maakt ook maatkleding. Het is een mooie winkel geworden.

De gemeente ambtenaar zou komen om over het huwelijk te praten en dat hebben we dan ook gedaan. Eerst was het natuurlijk even aan elkaar wennen en daarna hebben we rustig onze relatie doorgenomen. Leuk hoor om weer eens te praten over hoe het allemaal gekomen is.Ik als krantenjongen en Harry bij Esso, de discotheek en uitgaan etc. Alle twee nog piep jong en nu al bij zoals de ambtenaar het treffend zei ons zilveren huwelijk 🙂

Het is trouwens best moeilijk om een beschrijving te geven van wat je voor elkaar voelt. We zijn er wel goed uitgekomen en het was erg leuk om dat zo eens te doen.

Ook werd de schikking in de trouwzaal doorgenomen en hoe we binnen gaan komen of dat we er al zitten als iedereen binnen komt. Het leuke is dat je daarvoor gewoon mag kiezen. Ook mag je zelf je muziek bepalen en dat was een beetje onverwacht. Daar hadden we namelijk helemaal niet over nagedacht. Dat moeten we nu dus ook maar eens even gaan doen. Best moeilijk trouwens.

Ook kunnen we het carillon laten spelen voor ons maar dat doen we niet. Dat kost iets van 100 euro en wij zitten daar niet echt op te wachten dus waarom er dan ook nog voor betalen. Waarschijnlijk speelt het trouwens toch en krijgen we het gratis :

Inmiddels komt alles steeds dichterbij en er moet best nog eea geregeld worden. Nou eerst weer een gezellig weekend waar we weer een paar vrienden op bezoek krijgen die we gaan ontmoeten in Las Vegas. Eigenlijk hebben we al wel afgesproken wat we gaan doen maar het is wel leuk om er nog eens lekker over te babbelen onder een hapje en drankje.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende