Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Foto locatie zoeken en ontspannen 11-05-2009 » Wat wij doen

Foto locatie zoeken en ontspannen 11-05-2009

Zondag was een dag om eens even in de gemeente rond te rijden op zoek naar een locatie om even wat foto’s te maken. Zo simpel blijkt dat niet te zijn. Ik heb de hele zondag middag rond gereden en heb alle plekken in de omgeving wel gezien.

In het dorp is eigenlijks niets. We hebben hier geen mooie parken of andere mooie tuinen die toegankelijk zijn en ook geschikt zijn voor het maken van foto’s. Dus eerst maar eens opzoek naar een natuurlijke locatie. Bij Pannerden vond ik een hele schilderachtige locatie. Toen ik uitstapte om even een voorbeeld foto te maken stond daar één van de omwonenden te schreeuwen dat ik daar niet mocht parkeren omdat er net nieuw gras was ingezaaid. Ik ben maar ingestapt en weer weg gereden.

Wat verder kwam ik bij de panoven. Een leuk parkje waar een oude dakpan oven staat. Ze zijn daar bezig een recreatie gebied te ontwikkelen maar het is niet echt geschikt voor het maken van foto’s. Ook een plekje langs de dijk kan mooi zijn maar ik kon eigenlijk geen echt leuke plak vinden waar je ook leuke foto’s kan maken. Ik ben zelfs over een heel smal weggetje richting de overlaat bij Pannerden gereden maar ook dat was niet echt geschikt.

En zo bleef ik dus maar rondrijden in de omgeving van het ene plekje naar het andere. Nu schijnt er in Aerdt een hele mooie tuin te zijn en die stond ook op de borden maar de tuin zelf heb ik nooit gevonden. Nu kan dat aan mijn niet geheel feilloze navigatie liggen maar ik heb toch gewoon de borden gevolgd.
Bij Zevenaar vond ik ook een mooie tuin. Tenminste het klonk allemaal goed maar ik kon er niet in. Het was me niet duidelijk of het wel open was en het was moeilijk te bereiken. Er gaat een zeer versleten oude asfalt weg naar toe maar er zitten meer gaten in dan dat er asfalt ligt. Op internet heb ik dan inmiddels gevonden dat hij alleen maar op Zondag open is en daarmee valt hij meteen weer af.

Weer doorgereden langs campings langs de Duitsegrens en langs de Betuwelijn allemaal is het niets. Weer richting Pannerden gereden over de dijk en het dorp nu maar eens in. Misschien is daar een leuk parkje. Nee ook niet.

In Pannerden zag ik weer een andere tuin op bordjes staan en daar ben ik ook nog even naar toe gereden. Dat leek me een erg leuke plaats maar ik kon er niet gaan kijken want ik had natuurlijk weer eens geen geld bij me voor de entree. Toch de locatie maar even opgeschreven om op internet op te zoeken.
In Lobith ook nog even bij de molen wat proef foto’s gemaakt. Is wel leuk natuurlijk maar het is dan wel een heel erg Hollands tafereeltje. We zouden misschien wel de mogelijkheid hebben om binnen ook een paar foto’s te maken want we kennen een van de vrijwilligers die de molen draaiende houdt.

Op internet hebben we inmiddels met veel moeite de tuin kunnen vinden en besloten om daar toch de foto’s te gaan maken. Het wordt tuin ’t hof in de hoop dan dat het weer goed is.

Het weer? Het gaat nu weer de goede kant op met de voorspelling:)

dinsdag
19-05-2009
19 °C 9 °C 8 km/u
51%
1.1 mm

Temperatuur nog iets omhoog en regenkans nog flink naar beneden en het is helemaal ok;)

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>