Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Dusseldorf 30-04-2009 » Wat wij doen

Dusseldorf 30-04-2009

Het is de dag van de koningin en dus gaan wij als echte republikeinen naar het buitenland. Dat doen we al jaren en nu dachten wilden we ook nog even naar kleding kijken voor Harry. Hij moet tenslote op zijn minst nog een blouse.

Dusseldorf is een leuke stad dus wij vertrokken aan het einde van de ochtend. Op dat moment hoorden wij het nieuws uit Apeldoorn op de radio in de auto. Eenmaal in de stad aangekomen hebben we stilwerk de auto geparkeerd. Dit is een erg leuk winkelcentrum met moderne meubels. Eenmaal aangekomen hebben we eerst maar eens even gegeten het was namelijk al weer 1 uur. We hebben een lekkere crostini genomen bij olives, ik met tonijn en Harry nam procutio. Heerlijk was het.

We zijn daarna de stad ingelopen. Het was heerlijk weer. We zijn begonnen op de Königsalee en zo doorgelopen naar de Altstadt. Het is een erg leuke stad en je kunt er goed winkelen alhoewel je wel goed moet opletten welke winkels je in loopt.

Eenmaal aangekomen bij de rijn hebben we besloten om maar eens even de keel te smeren. Het is daar weer een ontzettend mooi uitzicht. Ja klopt wij hebben thuis geen verkeerd uitzicht maar dit is toch wel een vergelijkbaar uitzicht. Het blijft natuurlijk de rijn 🙂
Toen we eenmaal op het terras zaten kwam er grote groep schotten aan. Allemaal in kilt:) Het leek een groep die rugby speelden maar ok dat hebben we natuurlijk ook maar ingeschat aan 1 rugby bal die we voorbij hebben zien komen.

We zijn de stad weer ingelopen en hebben nog wat winkels bekeken. Uiteindelijk hebben we dan een colbert en een blouse gekocht en daarmee zijn we alletwee helemaal aangkleed tijdens ons trouwen:) Het was een zware bevalling maar we zijn zeer tevreden over het resultaat.

Om het te vieren hebben we ons nog op een ijsje getrakteerd bij Sevens. Dat is een winkelcentrum op de Allee. De ober was al snel bij ons want het was erg rustig hier. Toen we de rekening zagen hadden we wel een idee waardoor dat kwam. Nu was het ijs wat ik had (een caramelbecher) niet echt die euro’s waard. Het ijs was goed maar ik snapte de combinatie niet (caramel, kaneel, strciatella, citroen) en de karamel blokjes die eropzaten waren erg hard (lees te oud). Maar we hebben er zeker van genoten.

Het was inmiddels behoorlijk laat, tenminste te laat om thuis te eten en dus hebben we op de Hunxe maar even een braadworst met friet gegeten. Het smaakte heerlijk. Dit is een Marche restaurant en dat is gewoon goed.

En zo hadden we weer een geslaagde dag.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende