Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Bezoek Jerry en Bianca 21-03-2009 » Wat wij doen

Bezoek Jerry en Bianca 21-03-2009

Vandaag kregen wij bezoek van Jerry en Bianca. We zijn tijdens onze huwelijksreis een paar dagen met hun in Las Vegas. Toen we bekend maakten dat wij gingen trouwen hebben ze ons een etentje aangeboden in Las Vegas bij Sensi.

Wij hebben daar al eens eerder gegeten en het eten is daar helemaal super. Het is gewoon ontzettend leuk dat ze ons hiervoor hebben uitgenodigd Omdat we een paar dagen samen in Las Vegas zijn hebben we meteen ook afgesproken om samen wat te gaan ondernemen. Al snel hebben we besloten om een bezoek te gaan brengen een Little Finland.

Dat is een heel mooi natuurgebied midden in de woestijn maar je kunt er niet via de verharde weg komen. Je moet door de woestijn rijden voor een uurtje of 2. Omdat we dat niet graag in ons eentje doen besloten we om twee SUV te huren en dan achter elkaar aan te rijden. Dat is natuurlijk niet zo heel gezellig en dus besloten we toen om een Hummer te huren. Dat is best wel prijzig maar een hummer stopt niet in de woestijn (hopen we tenminste).

hummer

Vanavond is het de bedoeling dat we even afspreken hoe we alles gaan doen. Natuurlijk had dat ook best wel even per mail/telefoon/forum gekund maar zo is het toch allemaal veel gezelliger. We hadden ze dus uitgenodigd om even een lekker hapje bij ons te komen eten. Geeft mij weer even de kans om lekker te prutsen met eten en ondertussen kunnen we lekker kletsen en dat zal natuurlijk het meeste gaan over ons aller hobby, vakanties in de VS.

Het menu was best wel behoorlijk uitgebreid.

Eerst een amuse, gevuld eitje
1. Vispallet met rode zalm, tonijn en gerookte zalm.
2. Mosterdsoep met spekjes
3. Geroosterde eend met hoisin saus en een huisgemaakte loempia
4. Biefstuk reepjes gebakken op de plaat
5. Kaas plankje
6. Soes met huisgemaakte mascarpone ijs en warme chocolade saus

Na aankomst hebben we eerst even lekker op de bank gezeten en lekker zitten kletsen waarna we aan tafel zijn gegaan. Tijdens het eten hebben we eigenlijk gewoon gezellig zit kletsen, lachen etc.
Pas na het eten hebben we dan afgesproken hoe we de dingen gingen doen.

Tafel

AanTafel

Als wij aankomen in Las Vegas worden wij op het vliegveld afgehaald met de hummer en worden we dus in stijl weggebracht naar het Hotel. We zitten dan in de Wynn dus dat past er ook wel bij. De ochtend moeten we al heel vroeg weg om ervoor te zorgen dat we nog een beetje bij redelijke temperaturen daar in die woestijn rondlopen. Om zeven uur gaan we even wat eten bij het Terrace pointe cafe.

Daarna vertrekken we dan naar Little Finland. Op de terugweg rijden we langs lake mead en zullen dan onderweg ergens wat eten bij een subway (hmmm heerlijke broodjes daar). Het beloven dus weer leuke dagen te worden.

Na nog een kopje koffie gedronken te hebben vertrokken ze weer terug naar huis en hebben wij nog even de rotzooi op geruimd. Het was een geslaagde avond weer. Helemaal top!

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende