Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Shenandoah » Wat wij doen

Shenandoah

Vandaag vertrekken we weer uit Washington. Waarschijnlijk eerst even shoppen want dat moet natuurlijk wel gebeuren deze vakantie. Dan rijden we naar Shenandoah national park. We hebben een hotel in het park geboekt zodat we ook lekker tijd hebben om van het park te genieten.

Het hotel dat we vannacht hebben is het Skyland resort. het zal geen enorme luxe zijn maar dat is meestal niet in de parken. We komen dan ook niet voor het hotel natuurlijk maar voor het park.

Tekst: Jaap

Elk

Vorige———————Volgende

Beren…..

We zijn weer op tijd wakker. Het ontbijt vanochtend was weer net iets minder dan gisteren. De borden zijn steeds al smerig maar nu is ook het glaswerk smerig. We krijgen we een nieuwe jus de orange maar het blijft hier toch een beetje aanmodderen met het ontbijt. We krijgen onze buikjes wel weer vol dus een probleem is het niet.

We checken uit en vertrekken richting de Walmart. We moeten even wat kleine inkopen doen en dan gaan we meteen verder naar Big Falls park. Het is niet verweg maar als we aankomen staat er dat er vertraging van een uur kunnen optreden. Het is dan ook heel erg druk en we staan al ver voor de ingang in de file. We besluiten om deze dan vandaag maar niet te doen. Het is memorial day en de amerikanen zijn vrij. Het is dus overal extra druk.

We rijden dan naar de outlet in Leesburg. Een grote Premium outlets met veel winkels. Ook daar is het enorm druk en de parkeerplaats staat vol. We parkeren zodra we een plekje zien en doen niet ons best om bij de ingang te parkeren. We gaan dan eerst de kortingsbonnen halen en gaan dan de mall rond. We slagen weer goed en dat terwijl we niet veel wilden kopen. Dit moet namelijk ook mee op de vlucht naar Denver en we hadden gepland eea te kopen in Las Vegas.

IMG_2007

Als we uitgekocht zijn stappen we weer in de auto en rijden we naar Shenandoah. We rijden het park in en kopen een jaar pas voor de nationale parken. Nu kunnen we het meeste verder gratis in. Als we een stukje het park in gereden zijn hebben we meteen prijs, beren. Ja en niet zo maar beren namelijk een moeder met een jong. Zo leuk om te zien. Dan rijden we verder en zien we dat het hier normaal is want we zien nog een paar keer beren. Ook zien we hertje langs de kant van de weg staan. Helemaal niet bang trouwens. Super leuk dus!

Als we aankomen bij de lodge checken we in en gaan we naar de kamer. Het is een prima kamer, de badkamer is gerenoveerd en er hangt zelfs een tv. Prima kamer dus geen klagen. Het uitzicht is ook super. We gaan dan meteen eten want het restaurant sluit al vroeg. We moeten even wachten maar gelukkig is dat niet lang.

Aan tafel bestel ik een salade en een halve kip, Harry neemt een soep en een cheese burger. Het smaakt allemaal prima als was de kip wat te ver en dus droog. Als toetje neemt Harry nog een chocolade taart met chocolade ijs. Ik besluit om dit keer maar over te slaan. We sluiten af met een dubbele espresso en dan gaan we naar de kamer. Helaas hebben we geen internet op de kamer maar alleen in de lobby. Dat betekend dat de verslagen met vertraging zullen komen….

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

7 pings

Skip to comment form

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>