Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Page » Wat wij doen

Page

Vandaag pakken we ons boeltje weer op en trekken we weer door. Op naar Page. We hebben weer een holiday inn express.

Tekst: Jaap

C city of page

C city of page

Vorige———————Volgende

Stoffig dagje

We staan vroeg op, ach wat heet vroeg, we staan op en doen ons normale ding. Het gaat een lang dagje worden want we willen veel zien en het is teven een flink stuk rijden naar Page waar we vannacht overnachten. We pakken de koffers weer en checken uit. Dan rijden we naar de subway waar we een broodje nemen als ontbijt. We waren er deze vakantie nog niet geweest en het smaakte we heerlijk.

Dan vertrekken we echt en rijden we richting de Valley of the Gods. Onderweg komen we door Bluf waar een oud fort staat. Je kunt er door lopen en het is een soort van museum geworden. Het is erg leuk om er doorheen te lopen. Het is eigenlijk meer een missie en de cabins zijn nagebouwd. Er staat ook een origineel maar die is duidelijk een lange tijd verwaarloost geweest ;).

Dan gaan we verder naar de Valley of de Gods. Het is al een flink stuk rijden voor we daar zijn. Net na de middag rijden we de dirt road op en rijden we de ronde. Het is een schitterend gezicht. De rode rotsen, het lijken net standbeelden. Er is in het begin niet veel verkeer maar later is het toch wat drukker.

Dan rijden we de moki dugway op. Dit is een onverharde weg die met haarspelden de berg op gaat. Nu is het niet zo’n hele moeilijke weg want het is netjes met gravel verhard. Het is ook niet zo heel ver maar het geeft een schitterend uitzicht. Eenmaal boven kun je verder richting muley point. Dit is weer meer een dirt road maar ook prima te berijden. Er is niemand en als we aan het einde zijn dan is het uitzicht echt zeer indrukwekkend. Super! Als we terug naar de auto lopen om onze lunch te pakken komt er toch nog een auto aan. Jammer want het was heerlijk alleen daar boven maar we hebben niet gemerkt dat dit andere stel hier ook was.

Nadat we de lunch op hebben en ontzettend hebben genoten van dit moois gaan we wee verder. Dat wil zeggen we rijden de berg weer af en gaan verder richting Goose necks state park. Daar moeten we eerst betalen, dat wil zeggen je moet geld in een enveloppe doen en dan mag je er in. Jammer dat zoveel mensen toch dan maar doorrijden en zich niets aantrekken van de betaling. Wij hebben netjes betaald en een stel net na ons ook maar er waren er een hele hoop die gewoon doorrijden. Die parken kunnen alleen blijven bestaan als er betaald wordt (het is maar 2 dollar!!). Het uitzicht is ook hier weer schitterend. Zo mooi om te zien hoe de rivier tussen de rotsen door meandert.

Dan weer verder naar Page. Onderweg stoppen we bij een McDonalds om even een ijsje te nemen maar nadat het ijs voor Harry klaar was viel de stroom uit en was het einde oefening. Het geld voor het ijs van mij kregen we terug en dat was het dan. Uiteindelijk komen we begin van de avond in Page aan en hebben we weer een uur gewonnen doordat we weer door een tijdzone zijn gegaan.

We checken in en brengen de spullen weer naar de kamer. Het is geen bijzondere kamer. Het hotel is wat uitgewoond en de kamer is niet erg groot. We gaan ons er wel prima redden want het is wel allemaal schoon. We gaan meteen maar eten want we hebben inmiddels best honger. We rijden naar Slackers om een hamburgertje te gaan eten. Lekker simpel want echt veel bijzonders is er niet in dit dorp.

Het duurt even voordat het komt als we besteld hebben maar het smaakt heerlijk. Dan rijden we nog even rond door het dorp en nemen we ons toetje bij Sonic. Niet dat we daar nog eens terug wilden gaan maar voor een ijsje ach het is lekker :). Daarna gaan we terug naar ons hotel en relaxen we nog even op de kamer.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

5 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>