Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Nog een dag Denver » Wat wij doen

Nog een dag Denver

Vandaag weer hetzelfde als gisteren, dat wil zeggen nog een dagje Denver maar wat we gaan doen? Wie weet?

Tekst: Jaap

Denver

Vorige———————Volgende

Denver, zeker de moeite waard.

Het is al weer vroeg dag maar we dommelen nog even lekker en als we dan wee schoon en gewassen beneden zijn gaan we naar Panera bread om een ontbijtje te scoren. Het is hier vlakbij dus een paar minuten rijden en we zijn er. Het is een grote zaak en erg druk. We zijn meteen aan de beurt en bestellen een broodje. We eten het in alle rust op en gaan dan de stad in.

Toen ik hier een paar jaar geleden alleen ben geweest heb ik het centrum nauwelijks gezien. Nu dus wat meer tijd om de stad te bekijken. We parkeren de auto op een grote parkeerplaats en beginnen vanaf daar onze rondwandeling. Eerst naar de US mint, dan het gebouw van de county en dan de colorado capitol building. Deze laatste staat nog in de steigers wegen een restauratie.

Van hier lopen we het down town in. Er is hier behoorlijk wat hoogbouw dus we lopen langs de diverse gebouwen en bekijken ze. Ook zien we het nodige aan oude gebouwen van voor de hoogbouw periode. Er wordt erg veel gebouw op het moment. Overal zie je kranen maar het wordt allemaal niet zo hoog als wat er al staat, zo lijkt het iig. Het openbaar vervoer is hier gratis (tenminste in het centrum) dus we lopen de hele 16th street mall af. Eigenlijk gewoon een winkelstraat en pakken de bus weer terug.

Als we gezien hebben wat we wilden zien en inmiddels ook al weer de nodige kilometers in de benen hebben gaan we terug naar de auto. We rijden dan naar de outlet hier om nog even wat te shoppen. Dat lukt weer prima. Het was nu een stuk rustiger omdat het nu natuurlijk geen memorial day meer was. Het is best een aardige outlet maar het is niet de premium outlet en die vinden wij toch meestal het leukst. We slagen toch goed en gaan dan terug naar het hotel.

Harry voelt zich even wat minder dus ik ga eerst even sporten voordat we gaan eten. Er is net wat onweer geweest dus ik ga naar de gym want ik heb geen zin aan een dikke bui op mijn hoofd. Eenmaal terug en gedouched gaan we dan eten.

Het wordt de Cheese cake factory. We bestellen van het skinny licious menu. Deze porties zijn veel normaler, nog meer dan groot genoeg maar in ieder geval niet zo belachelijk groot als de normale porties. Het smaakt wer erg goed en ook de cheese cake die we na nemen smaakt heerlijk. We delen dan ook een bananen creme cheese cake. Heerlijk. Dan terug naar het hotel want het is inmiddels als weer laat. Morgen gaan we weer verder dus morgenvroeg even de koffertjes pakken.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

4 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>