Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Las Vegas here we come (again)…. » Wat wij doen

Las Vegas here we come (again)….

Vandaag trekken we weer veder. Naar Las Vegas om precies te zijn. Daar zullen we wat langer blijven. We blijven in het hotel Aria. Een erg mooi hotel midden op de strip. We zullen ons wel weer vermaken hier 🙂 .

Tekst: Jaap

welcome-to-las-vegas-airport-sign

Vorige———————Volgende

Na het wakker worden is het eerst even douchen in een zeer kleine douche die ook nog af en toe koud of heet wordt… Na het douchen gaan we dan naar de saloon waar we een broodje met koffie en OJ nemen. Dan de koffers weer in de auto en uitchecken. Dan kunnen we weer op weg.

Eerst naar Coral Pink Sand Dunes. Als we aankomen betalen we 8 dollar en gaan we het park in. Dat is toch wel een kleinbeetje een tegenvaller. Het is erg leuk om te zien maar het is piep klein en het is meer bedoeld om met bv een quad door de duinen te rijden. Ik heb er nog een stuk doorheen gelopen en dat was leuk. We hebben er nog even onze lunch genuttigd.

We hebben dit keer een koelbox genomen, wat we eigenlijk nooit doen. Ik heb dat een paar jaar geleden op mijn Denver reis wel gedaan en nu hebben we het samen ook gedaan. We hebben steeds een zeer gezonde lunch want we eten een fruit smoothie van Naked. Dat is puur fruit en er zit verder niets bij in. Verder hebben we ook nog ander fruit bij ons in de koelbox. Erg handig en het scheelt tijd in het zoeken naar een mogelijkheid om te lunchen.

We rijden daarna weer verder en komen dan nog door Zion heen. Hier stoppen we alleen voor een leuke wandeling. Deze wandeling is eerst even flink omhoog maar daarna is het redelijk vlak. Je loopt wel langs afgronden over smalle paden. Goed opletten dus. Aan het einde van het pad heb je zeker een schitterend uitzicht.

We rijden dan weer verder richting Vegas. Onderweg hebben we een kleine vertraging door een ongeval, zo te zien was er een RV uitgebrand maar het kan ook een busje zijn geweest of een vrachtwagentje, er was niet veel meer van over. We stoppen onderweg nog even om te tanken en om een ijsje te eten maar verder sturen we rustig naar Las Vegas.

Bij Aria aangekomen geven we de auto af, de koffers gaan met de Bellboy mee en wij gaan naar binnen om in te checken. Het duurt even omdat het bonus nachten zijn maar dan kunnen we naar de kamer. Een mooie kamer waar we drie nachten gaan relaxen. Het is weer een ruime kamer met een erg mooie badkamer. We laten de spullen komen, pakken even een douche want dat is hard nodig na een dag stof en dan gaan we eten.

Het wordt vandaag Spaans, Julian Serano. Een tapas restaurant waar we in eerste instantie 4 gerechten bestellen. Het smaakt heerlijk en het is dan ook wel genoeg. We nemen nog een toetje na en dan zitten we weer vol.

Dan lopen we nog even naar de Belagio en pakken 2 fonttijn shows mee en lopen we even door de conservatory, erg mooi weer dit keer. Daarna lopen we weer terug naar de kamer waar we nog even TV kijken en relaxen. Morgen weer een dag. De temperatuur is hier weer lekker hoog dus dat wordt genieten.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

3 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>