Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Las Vegas » Wat wij doen

Las Vegas

Vandaag weer een dagje genieten van eten, gokken, zon, etc etc.

We verhuizen vandaag wel even onze koffers. We gaan naar de Encore Las Vegas. Een stukje verderop in de straat 🙂 .

Tekst: Jaap

Sinatra

Vorige———————Volgende

Verhuizen

Vandaag gaan we weer verkassen. We staan miet zo vroeg op en de koffer js al voor een flink deel voorbereid. Eerst maar even douchen en zo en dan ontbijten. We lopen wederom naar Jean Philippe maar het is er erg druk en er is ook geen plek om te zitten dus we zoeken een andere mogelijkheid en dat wordt de Whole bean (oid) en daar nemen we een koffie en een broodje. We eten het broodje op en dan gaan we weer terug naar de kamer.

De koffers zijn weer gepakt en we bellen de belldesk. De koffers worden snel opgehaald en we kunnen uitchecken en vertrekken. Dat gaat snel en de auto is ook snel weer boven. De spullen gaan in de auto en we rijden naar onze eerste stop voor vandaag Fry’s. We kijken weer even lekker rustig rond in deze winkel en het idee voor een nieuwe computer is weer geboren…..

Dan rijden we door naar South point. Daar willen we een film gaan kijken. We lopen even door het casino en dan door naar het Theater en kopen de kaartjes voor X-men. De film duurt ruim 2 uur en is erg de moeite waard. Er zaten niet veel mensen in de zaal maar hij draait dan ook al een tijdje. Het blijft altijd wel bijzonder dat het kaartje zo goedkoop is daarentegen is de cola extreem duur.

na de film gaan we eerst nog even een beetje gokken en dan gaan we door naar de outlet. Ik wil nog een paar nieuwe schoenen dus die kopen we nog even. Het is weer druk bij de outlet en we weten het idd te beperken tot schoenen en een ijsje maar dat is geen echte aankoop ;). Daarna moeten we nog even langs de supermarkt om de proviand weer aan te vullen. En weer door naar ons nieuwe onderkomen.

We krijgen allerlei leuke aanbiedingen voor upgrades bij de Encore maar we happen niet toe. Zo voordelig waren die aanbiedingen niet en de gewone kamers zijn al erg mooi dus niet nodig. De koffers worden weer netjes op de kamer gebracht en we kunnen dan weer het hotel gaan verkennen. Ach ja we kennen het inmiddels wel maar toch moet je even rond kijken. We reserveren vast bij Sinatra voor morgen vanwege de nostalgie zullen we maar zeggen.

We gaan eten bij Red8. Een Chinees restaurant waar we inmiddels al vaak hebben gegeten. Ik neem Bao Pao vooraf en Harry dumplings. Het smaakt erg goed maar we hebben het nog niet half op en het hoofdgerecht komt er al aan. Erg jammer en dat zijn we niet gewent hier. Ik heb Noodles en Harry heeft Sweet and Sour chicken. Het smaakt allemaal prima maar wel jammer dat het zo snel ging. We besluiten om hier geen toetje te nemen, dat is meestal bij een Aziaat toch niet al te super. We gaan naar een koffiebar waar we een lekker bakje espresso nemen en en lekker gebakje. Een goede afsluiting van dit diner.

Na het eten gaan we nog wat gokken en dan weer terug naar de kamer. Het was weer een leuke dag. We wilden nog naar de Valley of Fire maar we besluiten om dat niet meer te doen deze vakantie. We hebben zin aan wat rust na een drukke vakantie.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

2 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>