Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Grand Canyon North Rim » Wat wij doen

Grand Canyon North Rim

Zo we trekken maar weer verder. Vandaag naar de Grand Canyon, de North Rim. Aan deze kant zijn we nog niet eerder geweest en het schijnt erg mooi te zijn. We zijn erg benieuwd, de andere kant hebben we al een paar keer gezien. We hebben een leuk hotel al lang geleden geboekt. Nou ja of het leuk is weten we nog niet maar het is het enige hotel aan deze kant dus we zijn benieuwd.

Tekst: Jaap

Grand Canyon National Park: North Rim - Bright Angel Point 5150

Vorige———————Volgende

Toch weer overweldigend

Met enige vertraging weer verslagen. In de Grand Canyon hadden we geen internet en nu zitten we in Las Vegas waar je eigenlijk continue bezig bent en de verslagen ook niet zo spannend zijn ;).

Vandaag gaan we weer verkassen. Ik ben vroeg wakker en ga eerst maar even een stukje lopen. Het is zo vroeg nog heerlijk om te lopen. Het warmt hier snel op en vanmiddag zal het ruim boven de dertig worden. Dan eten we het geweldige ontbijt van HIEX in page….. Uitchecken en dan op naar de koffie. We zijn al weer vroeg op pad dus we zullen op tijd in de Grand Canyon aankomen vandaag.

De directe weg is er niet meer dus we moeten via een omweg, te weten via Kanab. Het rijd allemaal weer soepeltjes en als we het National forrest door rijden zien we op de toegangsweg naar de GC in eens een grote kudde bizons. Met jongen dus stoppen en even wat foto’s schieten. Wat een schitterend gezicht weer.

Als we dan aankomen gaan we eerst in checken, wel erg vroeg maar gewoon proberen. De kamer was al klaar dus we konden meteen de koffers weer de kamer op slepen. Daarna gaan we weer terug naar de parkeerplaats en lopen we eerst een korte trail bij de lodge. Wat een super uitzicht weer. Het is toch weer erg overweldigend al zijn we hier al eerder geweest. Het is zo enorm dat je dat toch niet kunt bevatten. Het “gat” in de aarde is zo diep, ongelooflijk.

Als we weer terug zijn pakken we de auto en gaan we de view points rijden. Er is ook een leuke dirt road maar we besluiten dat dat te lang gaat duren en we nu liever de view points willen zien. We pakken eerst de korte weg en daarna het langste stuk. Overal is het uitzicht schitterend!

Als we terug komen kleden we ons even om en gaan we weer naar de lodge om van het uitzicht en de zon’s ondergang te gaan genieten. We hebben een reservering voor het diner om 8:30 want eerder ging niet maar dat geeft ruim tijd om lekker te genieten.

De ondergang is aan de andere kant indrukwekkender om dat je dan de zon echt onder ziet gaan, nu zie je alleen de enorme schaduwen en het mooie licht op de rotsen. Nog steeds erg mooi dus. Als de zon weg is wordt het meteen frisser en gaan we naar binnen. We moeten nog even wachten. Het restaurant is ook helemaal vol want alles is volgeboekt, zowel de cabins, lodge en de kampeerterreinen. Vol huis dus.

Als we aan de beurt zijn krijgen we een tafel en kunnen we gaan eten. Ik neem een chili vooraf en dan neem ik de ribbetjes. Harry kiest voor zalm vooraf en een steak als hoofd. Helaas gaat dat niet helemaal goed en heeft hij de verkeerde besteld. Dat kwam door wat verwarring tijdens het bestellen. Jammer maar ok. De ribbetjes, zalm en de chili waren allemaal erg lekker. Als toetje neemt Harry dan nog een crème brulee.

We zitten weer vol dus terug naar de kamer. Het is al weer erg koud buiten en wat helemaal lastig is er is te weinig licht, dus het is lastig de weg vinden. Op de kamer is verder niets, geen internet, tv, etc dus vroeg naar bed vanavond.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

5 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>