Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
En weer door, nu naar Durango. » Wat wij doen

En weer door, nu naar Durango.

Vandaag gaan we weer verkassen, op naar Durango. Hier zijn we eerder geweest en we hebben er hele leuke herinneringen aan. Dit keer gaan we niet in het Strater. Hotel. Dat was toch wat te prijzig en de economie mag eerst wat aantrekken willen we dat soort dingen weer kunnen doen. Nu zitten we in het Holiday inn in Durango.

Tekst: Jaap

Diner in het Straterhotel 2004

Diner in het Straterhotel 2004

Vorige———————Volgende

Wow!

We zijn weer op tijd wakker en ontbijten weer in het hotel. Het zit erbij in maar echt goed is het niet. Je krijgt genoeg binnen zullen we maar zeggen. Dan is het nog even proviand inslaan en we kunnen op pad.

We rijden naar de black canyon of the Gunison. We gaan het park in, laten onze parkpass zien en we mogen weer door. We rijden naar de eerste stop en zijn dan al erg onder de indruk van het park. Het is een schitterende natuur. De foto’s zullen niet weer geven wat we zien. Het is een enorm diepe kloof, zwart gesteente en het gaat allemaal stijl naar beneden. Boven hoor je dat beneden de rivier flink raast. Je kunt hem vaan niet zien maar als je hem ziet kun je de witte schuimkoppen zien.

We gaan van stop naar stop en doen twee wandelingen. Het is allemaal zeer indrukwekkend dus we zijn lang in het park bezig. Als laatste rijden we helemaal naar beneden naar de rivier. Deze weg kon afgesloten zijn maar het lijkt nu allemaal klaar te zijn dus we konden helemaal naar beneden. Het was daar erg rustig dus we hebben hier even lekker rustig gezeten om te genieten van al het moois. Je bent dan ook vlak bij de Crystal dam en je kon zien dat het water erg hoog is want de overlaat staat open. Dat is natuurlijk mede de reden waarom de rivier zo wild is.

We gaan dan onderweg naar Durango. Onderweg zien we een bord dat de 1 miljoen dollar highway tot 6:30 is afgesloten. We rijden gewoon door maar komen ruim een uur te vroeg bij de afsluiting aan dus we moeten wachten of omrijden. Dat willen we niet dus we besluiten te gaan wachten. We rijden eerst nog even door Ouray maar het is nog te vroeg om te gaan eten. We wachten ruim een uur voor de afsluiting en dan kunnen we gaan rijden.

Het is dus al laat als we in ons hotel aankomen. We brengen de spullen naar de kamer en kijken even op tripadvisor of het restaurant wat bij het hotel zit wat is. Het lijkt niets te zijn dus we vragen even advies bij de receptie en zo komen we bij een Italiaan uit. We bestellen een antipasti vooraf en dan een hoofdgerecht. Helaas is mijn vlees weer rauw en miet tot twee keer terug naar de keuken. Het smaakt verder best aardig maar niet heel bijzonder. We krijgen nog een ijsje van het huis omdat het niet zo goed was gegaan.

Dan gaan we weer terug naar het hotel. We informeren even naar het ontbijt maar bij de receptie adviseren ze eigenlijk om vooral niet in het hotel te ontbijten. Het zou niet zo best zijn. We krijgen een ander advies dus dat gaan we dan overwegen. In het hotel dus iig niet eten.

Terug naar de kamer om even te relaxen. Morgen willen we een beetje extra rust inbouwen dus we zien hoe dat gaat.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

2 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>