Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Door naar Gunnison » Wat wij doen

Door naar Gunnison

We gaan weer verkassen, op naar Gunnison. Ons hotel is hier is hier het Holiday inn express en suites.

Tekst: Jaap

Gunnison County Logo

Vorige———————Volgende


Op naar Gunnison

Vandaag vertrekken we weer uit vail. We hebben eerst een erg goed ontbijt. Het is een echt Europees ontbijt, brood met beleg etc. Heerlijk was het. Dat zware Amerikaanse ontbijt vinden we ook heerlijk maar als je dat dag na dag hebt is dit weer erg lekker. Als we het ontbijt op hebben gaan we eerst naar Starbucks. Die blijkt alleen gesloten dus we zoeken een ander koffie huis en daar nemen we een espresso, het is meer een ristretto, toch erg lekker. Dan gaan we weer terug naar het hotel om de koffers weer te pakken.

We checken uit, de auto wordt netjes voorgereden, de koelbox vullen we weer met ijs en we gaan weer op weg. We rijden eerst naar Leadville en dan gaan we richting Aspen. We rijden dan over de independence pass. Niet zo enorm hoog maar wel erg leuk. Het is er wel weer ijskoud al is het minder koud dan op de pikes peak. We gaan wel even uit de auto maar gaan dan ook snel weer verder. Het is toch een flinke rit die we gepland hebben.

Aspen is de volgende doorkomst. We stoppen er niet want het is er verschrikkelijk druk. Eigenlijk vind ik het niet zo heel byzonder. Ik vindt Vail veel leuker. Nu is Aspen helemaal niet te betalen dus we zullen er ook niet zo gauw verblijven. We rijden dan verder richting Gunnison. Onderweg willen we eigenlijk ook nog de Black Canyon of the Gunnison bekijken maar we missen blijkbaar de afrit dus dat moeten we morgen toch doen.

We komen aan in Gunnison, een erg klein plaatsje en vinden het hotel dan ook snel. We checken in en brengen de spullen naar de kamer. Dan gaan we eten bij Sonic. Gewoon omdat we dat ook eens willen proberen. Je parkeert bij een paal, drukt op een knop, bestelt, betaald met je CC, en een runner komt je eten brengen. Dan bestel je nog wat bij of een toetje voor na, zelfde proces en dan rij je weg. Het smaakte best ok maar het blijft fastfood. Wel leuk om een keer te doen.

Dan gaan we terug naar het hotel, ik ga even sporten en dan hangen we nog wat op de kamer. Morgen gaan we weer verder en dan blijven we weer twee nachten dus weer wat rust in het rijden.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

4 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>