Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Denver » Wat wij doen

Denver

Vandaag Denver verkennen of gaan we de bergen in, we zullen zien we kunnen beslissen afhankelijk van het weer en vooral waar we zin aan hebben. Het wordt vast weer een leuke dag.

Tekst: Jaap

Sign from Estespark

Sign from Estespark

Vorige———————Volgende

Rocky mountains national park.

Ik ben al erg vroeg wakker, ja natuurlijk Jetlag, en het zonnetje schijnt al lekker. Dat is dus kort broekje, shirtje en loop schoentjes aan en even lekker hardlopen. Een mooie ronde over het golfterrein dat achter het hotel ligt. Na het lopen even douchen en we gaan eten. Vandaag kiezen we voor het hotel en nemen het buffet. Een prima buffet dus we eten onze buikjes rond.

Ommelet

Ommelet

Dan pakken we de auto en rijden we de stad uit. Eerst rijden we naar het plaatsje Nederland. Leuk om daar even een foto bij het bord te maken. Dan rijden we verder over de peak to peak weg naar Estes. We stoppen niet veel onderweg want het doel is Rocky Mountains National Park.

In Estes nemen we even wat bij Starbucks. Dan rijden we verder naar het park. Bij het visitor center halen we even een kaart en daar wordt uitgelegd dat we wel de nodige tijd nodig hebben omdat het park zo groot is. Maar nu is het wel vaker zo dat de park rangers wat pessimistisch zijn.

We rijden eerst langs de bomen dan veranderd alles in alleen naaldbomen en even later zitten we in de kale vlakten met sneeuw en ijs en veel water. Het is nog behoorlijk warm dus de sneeuw smelt flink. De ranger vertelde wel dat ze pas nog de wegen af moesten sluiten door sneeuwval en doordat de wegen bevroren in de nacht. Wij hebben daar gelukkig geen last van.

We passeren de continental devide en rijden dan langs de colorado river. Een mooi gebied. Onderweg hadden we al van die leuke bergmarmotten gezien. Veel groter trouwens dan we dachten en later zagen we nog Deer. Langs de rivier zien we dan Moose. Wat een mooi gezicht die beesten.

Als we het park dan weer uit zijn nemen we een ijsje bij de McDonalds en rijden we naar ons hotel. Het is inmiddels niet meer zo warm en we hebben een paar druppies regen gehad. Overigens geen last van gehad. We willen gaan eten bij een restaurant aan de overkant maar als we aankomen is blijkt dat dat nog niet open is. Dan besluiten we om naar Maggianos little italy te gaan.

Het is een enorm restaurant. We moeten toch nog even wachten maar krijgen dan al snel een tafel. Ik neem een salade vooraf en Harry een kop soep. Dan neem ik rigatone en Harry neemt chicken saltimbocca. Het smaakt allemaal prima al is het zoals altijd hier veel te veel. Harry neemt nog een profiterol na, ik hou het bij een kopje thee. Dan gaan we weer terug naar het hotel. Het was weer een mooie dag. Morgen willen we Denver in.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

5 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>