Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Las Vegas » Wat wij doen

Las Vegas

Vandaag weer een dagje genieten van eten, gokken, zon, etc etc.

Tekst: Jaap

Gerecht bij Sensi 2009 met J&B

Gerecht bij Sensi 2009 met J&B

Vorige———————Volgende

Niets moet, alles mag.

Ik ben toch weer op tijd wakker dus eerst weer de sport kleren aan en naar de gym. De calorieën moeten er ook weer af ;). Dan douchen en we zijn weer klaar voor een dagje. Wat gaan we doen? Goede vraag, we zullen zien. Eerst even eten.

Op naar de Belagio, we hebben daar vandaag een gratis ontbijt buffet en aangezien we er pas tegen half 11 zijn wordt dat straks een lunchbuffet dus we hebben er twee. We wisselen even onze code om (met dank aan Bianca!!) en dan gaan we het buffet in. Het is een goed buffet en we genieten dan ook weer van al het ons te bieden heeft. Als het eten op is gaan we eerst terug naar ons eigen hotel en dan gaan we op stap.

We lopen eerst weer door ons eigen hotel dan naar de Belagio om de conservatory te bekijken die ook nu weer schitterend is. Dan naar Ceasars en oversteken om de nieuwe hotels daar te bekijken. We lopen naar de LINQ, een leuk straatje naar het reuzenrad wat hier staat. Het reuzenrad is het grootste in de wereld, op dit moment. Een grotere is al weer in de maak.

Het straatje is erg leuk, veel winkeltjes en restaurantjes. We stoppen even bij Giradeli voor een beetje IJs. Dat is weer heerlijk al is een beetje ijs hier in Amerika erg moeilijk. We lopen door de Cromwell. Een leuk nieuw hip hotel. Dan lopen we verder en eindigen in de Mandalay Bay. We gokken daar een beetje maar het zit niet zo mee dus we zijn ook daar al weer snel weg. Dan pakken we het trammetje weer en lopen het laatste stuk weer langs de New York New York terug.

Als we in het hotel zijn pakken we onze zwem spullen en gaan we naar het zwembad waar we nog een dik uur relaxen. Dan terug naar de kamer om te douchen en weer aan te kleden. We gaan vandaag een Hamburger uit een Ramsey restaurant eten. In de PH zit burgrr en dat is van Gordon. We staan een flinke tijd in de rij en dan hebben we een tafel. De burgers lijken allemaal erg lekker dus we bestellen en we nemen. Er ook friet bij. Het is erg goed en ook de friet smaakt heerlijk.

De portie is ook goed alleen als toetje hadden we een shake en dat was wel erg veel. De shakes bestaan uit een deel shake en daarboven zit pudding. Ik had cremé brulee en dat smaakte heerlijk, Harry had caramel en dat was ook heerlijk. We zitten dus toch nog behoorlijk vol maar het is allemaal wel goed te doen.

Daarna gaan we nog even wat gokken in het Belagio maar ook daar duurt het vandaag niet erg lang. Dan terug naar de kamer. Het is tijd voor een goede nacht slaap.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

2 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>