Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Een relaxed dagje. » Wat wij doen

Een relaxed dagje.

Heerlijk vakantie en als we opstaan schijnt het zonnetje al weer volop. We rijden eerst naar de Panera bread. Een andere dan waar we eerder deze week zijn geweest. Hij is een stuk kleiner en het is al flink druk. We bestellen en het eten wordt al snel aan tafel gebracht. Het smaakt weer heerlijk. Wat ik lekker vindt bij Panera is de Pick 2. Je kunt dan twee gerechtjes kiezen en dan krijg je van beide een halve portie. Ik neem dan steeds een broodje en een salade, lekker dus.

We willen twee park doen maar uiteindelijk wordt dat er maar 1. We gaan eerst naar Lakes regional park. Het is er flink druk. Er worden veel feestjes gevierd en je ziet hier veel sportende mensen. Je ziet van alles. Ze hebben er een leuke botanische tuin waar we ook lekker doorheen lopen. Een leuk park voor een bezoekje.

 

Eerst even koffie drinken. We rijden gewoon een stuk de Tamiami trail richting het zuiden en komen dan langs een groot winkelgebed, coconut point. Een mooi winkelgebied waar we even naar de starbucks gaan en even zo wat winkels bezoeken. Natuurlijk even bij de apple store naar binnen mar we kopen niets 🙂 .

Dan gaan we weer naar de outlet! Ja alweer maar we hadden een goed excuus want we hadden op de punten van Calvin Klein 20 dollar tegoed. Dat is maar beperkt geldig dus die moesten we maar even opmaken. Dat is dan ook de enige winkel die we daar bezoeken. Nou ja we gaan ook nog even bij de Dairy Queen naar binnen voor een frisse versnapering. Ook dit keer smaakt het daar weer prima.

We vinden de tijd te kort om nog naar het tweede park te gaan dat we op de planning hadden dus die slaan we over en gaan terug naar het hotel. Even lekker rustig aan voor we gaan eten. We willen bij de Cheesecake factory gaan eten en dat is nog wel even een stukje sturen vanaf het hotel. Als we even lekker op de kamer hebben gerust vertrekken we naar Napels. Het is een klein uurtje rijden als we bij de Cheesecake factory aankomen. We hopen dat we niet lang hoeven te wachten. We hebben geluk want na 10 minuten hebben we al een tafel.

Ik bestel een Flatbread en een pulled pork sandwich. Harry neemt dumplings en steak medalions. Als toetje nemen we samen een cheesecake en wel natuurlijk de vanila bean, die is zo lekkerrrrrrrr.

Dan is het weer voldoende voor vanavond. We moeten nog even een stukje terug rijden voor we in het hotel zijn en dan kunnen we weer lekker moe maar voldaan ons bed in.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

5 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>