Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
De plannen zijn gewijzigd » Wat wij doen

De plannen zijn gewijzigd

Het weer was niet al te best gisteren en daardoor stonden er erg veel files. Nu vliegen we pas om 11 uur maar dat betekend dat we in die ellende naar Schiphol moeten rijden. Verder levert dat natuurlijk altijd veel stress op en daar zitten we ook niet op te wachten dus we besluiten dan om er een nachtje aan vast te knopen en een dagje eerder te gaan. Het hotel is snel geboekt, een Holiday Inn express in Hoofddorp. Ik heb daar zakelijk ook als eens gezeten en er is niet veel mis mee. Misschien wat kleine kamers maar ach het is voor 1 nacht.

Dat betekend dus een nog steeds koffers pakken alleen slapen we niet thuis vannacht maar in Hoofddorp. Het wordt toch nog wel een druk dagje. Beginnen met het verzamelen van alles wat mee moet. Even bedenken wat we willen gaan kopen en dan genoeg pakken zodat we dat dus aan kunnen vullen op vakantie. We zijn nog nooit eerder wezen Cruisen dus wat moet je allemaal mee nemen voor op zo’n boot.

Ook nog even knutselen want we hebben tegenwoordig zoveel op te laden dat we maar een verlengsnoer maken met een Amerikaanse stekker. Normaal lukt het wel met de wereld stekken maar dit is handiger en we kunnen er meteen alles in kwijt (hoop ik). Op de vorige vakantie hadden we hiervoor al een snoer gekocht maar nu moest daar dus nog even snel een Europese contactdoos aan gemaakt worden. Het was een klein klusje en dus snel gefixt.

De koffers zijn gepakt en er is voldoende ruimte om aan te vullen zullen we maar zeggen. Dan nog even wat eten, iets simpels, en dan kunnen we vertrekken. We worden weer gebracht door Peter (bedankt Peter!!) en die komt ons straks ook weer ophalen. Het is een rustige rit en we zijn blij dat we het zo gedaan hebben. Het is nu rustig op vakantie gaan en we kunnen morgen vroeg dan ook rustig aan doen. Toch lekkerder dan al dat gestress.

In het hotel gaan we eerst nog even naar de bar en we drinken nog even wat. Het is redelijk druk lijkt het. We hebben de shuttle voor morgen besproken al was dat niet echt nodig maar als de receptionist onze namen op de lijst schrijft staat er voor die tijd toch al een aardige lijst aan mensen vermeld. Misschien toch niet verkeerd om die reservering te maken.

Dan gaan we naar bed en hopen op een rustig nachtje vlak bij de luchthaven.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

7 pings

Skip to comment form

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>