Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Teleurstelling » Wat wij doen

↑ Return to Vakantie 2013 Spanje

Teleurstelling

Vandaag gaan we weer verkassen maar nu blijven we daar een tijdje. Het ontbijt is net iets minder, het is er gewoon te druk en daardoor kunnen ze het buffet niet volhouden ook de kok kon geen Engels en had er niet zoveel zin in. Toch hebben we weer heerlijk gegeten. We besloten om toch maar niet naar Gibraltar te gaan. Het duurt zo maar een uur of twee voor je de grens over bent en dan wil je daar de aapjes kijken en dan moeten we nog dik 400 km rijden naar het huisje wat we gehuurd hebben. Dus dit slaan we over. We hebben ook niet super goed geslapen en zijn alle een beetje moeiig.

We checken uit en we zijn weer netjes want het eten stond niet op de rekening en dat hebben we natuurlijk netjes gemeld. Dat koste wel weer even wat extra tijd want ze moesten dat natuurlijk herstellen want ze hadden het op de verkeerde kamer geboekt. De auto hadden we al voor het uitchecken ingepakt dus we konden opweg. We gaan gewoon de snelste weg naar Almerimar, een klein stukje wijken we wel af maar bij Jerez pakken we de Auto pista. Dat gaat het snelst.

Onderweg even een McRib gepakt bij een McDonalds. Ja dat was toch even het makkelijkst want de weg restaurants waar we stopten waren uitgestorven en dan hebben we vaak al twijfels. Bij de Mac was het benen buiten, maar ja dan hebben we toch weer even energie om verder te kunnen. Het is een mooie rit alleen als we dichter bij het huisje komen wordt de omgeving wat troosteloos. Er staan kilometers lang allemaal plastic tenten waarin groenten worden verbouwd. Het is geen gezicht en dan is het ook nog eens helemaal niet netjes. Het lijken wel sloppen wijken. Nou ja dan komen we bij het huisje en dat is dan echt een teleurstelling. Niet dat het huis niet ok is, best wel. Alles is netjes schoon en alles wat je nodig hebt is er. Het strand is helemaal afgekalfd door de stormen die ze gehad hebben en zwemmen in zee vanuit het huis is er niet bij. Je moet een stuk naar beneden over grote stenen en die zijn niet netjes glad. Ook is het huis niet voor alleen gebruik, er is een beneden verdieping en die is in gebruik door de eigenaar. Een domper want dan hadden we het huis nooit gehuurd.

Het is allemaal een beetje bij elkaar gehobbied, niets mis mee maar daar hadden wij niet zoveel zin in. Het is wel een groot huis dus wat dat betreft ruimte zat. De eigenaar zei ook nog dat hij het te koop heeft staan omdat het hier altijd hard waait en hij continue bezig is met onderhoud. Dat is wel te zien want alles rot en roest. De man doet zijn best en stopt er veel liefde in maar het is eigenlijk niet te doen dus. Ook is er geen airco, nu is dat nog niet nodig want de temperatuur is niet zo hoog maar ook dat is jammer natuurlijk. Nou als de eigenaar weg is besluiten we dat het maar moet en dat we er dus maar het beste van gaan maken. Eerst naar de super om een boodschap te doen.

De eigenaar had nog netjes uitgelegd waar de super was. Erg aardig en behulpzaam dus. We slaan in voor 2 dagen want zondag is de super dicht dus we moeten iig 2 dagen door kunnen en dan kunnen we weer inkopen doen. Dan weer terug en alles opruimen. Nu eerst even eten. Ik maak een paar kroketjes, we hebben eigenlijk helemaal geen honger dus daar laten we het bij. Naar bed, we zijn moe dus morgen niets plannen en lekker slapen. Morgen kijken we wel wat we gaan doen.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

1 ping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>