Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Somber weer… » Wat wij doen

↑ Return to Vakantie 2013 Spanje

Somber weer…

We staan op tijd op en doen ons ding. We besluiten om niet hier te gaan ontbijten, dat doen we onderweg wel. Dus uitchecken en op naar de auto. Het is net even droog dus dat is wel fijn maar de voorspellingen voor Argomaniz zijn niet zo best. We rijden de stad uit, snelweg op en dan pakken we ergens een ontbijt langs de snelweg. Een baguette met Ham en Kaas gaat er prima is en smaakte uitstekend.

Het tentje waar we het kochten was niet echt op zijn taak berekend want we waren er net op tijd en dus redelijk snel aan de beurt. Net na ons kwam er een bus of zo want toen stonden ze in de rij bijna tot buiten. Druk dus. Het brood was lekker maar de koffie erg slapjes. Nou ja iedereen houdt nu eenmaal van andere koffie zullen we maar zeggen.

We rijden verder en in de middag nemen we nog een lunch. Het zat ons niet mee want hier waren alle broodjes al op en op de warme afdeling werden de bordjes precies van de dingen die we in gedachten hadden weg gehaald. Ik nam nog wel wat maar Harry nam niets. Het smaakt redelijk maar echt lekker was het niet. De frietjes die erbij zaten waren de vulling. Jammer maar ok genoeg gehad we kunnen er wel weer even tegen. Door naar Argomaniz.

Als we aankomen in het dorp, wat erg klein is, zien we de paradores direct liggen. Het is een erg mooi gebouw. Vroeger is het een paleis geweest en nu is het dus een hotel. We checken in en krijgen een mooie kamer. Het is dan wel een eenvoudige kamer maar wij zijn er zeer tevreden mee. We hadden al besloten dat we hier wilden eten want er zit een erg mooi restaurant bij. We rusten even lekker uit op de kamer en dan gaan we naar de zaal.

Het eten doen ze hier altijd laat dus het restaurant gaat ook pas om half negen open. We zoeken een mooie tafel en bekijken de kaart. We besluiten het menu te nemen. Het kost weer helemaal niets als je ziet wat je allemaal krijgt. We beginnen met Asperges, lekker met holandaise saus en gegratineerd. Daarna komt er omelet met kaas en kruiden. Gevolgd door een Spoom van appel en munt. Het hoofdgerecht is Patrijs met salade, de patrijs is gekonfijt. Het smaakt allemaal super. We sluiten dan af met aardbeien en dan nog een kopje koffie. Daarbij zat ook nog een flesje wijn en een fles water.

Het smaakte allemaal uitstekend. Met een volle buik gaan we terug naar de kamer om maar weer lekker te gaan slapen. Morgen geen reisdag dus dat is wel lekker. Het weer valt wel een beetje tegen want het regent steeds en het is grijs en somber. Als we naar Salamanca gaan is het wel zonnig. Hopelijk hebben ze het weer eens mis en is het morgen och mooi weer.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

1 ping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>