Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Sierra Nevada » Wat wij doen

↑ Return to Vakantie 2013 Spanje

Sierra Nevada

Vandaag weer hetzelfde ochtend ritueel. Het is inmiddels een beetje standaard geworden. We zijn al vroeg op voor ons doen want we willen een lange rit door de Sierra Nevada doen. Het belooft weer een schitterende dag te worden en de temperatuur loopt snel op. Als we weer klaar zijn pakken we de auto en gaan we op pad.

We rijden eerst naar La Rabita, via de snelweg want we hebben geen zin om lang tussen de tenten kampen te rijden hier. Dan via Albondon, Torvizcon naar Orgiva. Dat is een behoorlijk stadje. We rijden een klein stukje van de route die we gisteren ook hadden maar dat is niet erg. Het is een schitterende weg door de bergen met veel mooie natuur, bijzondere rots partijen en schitterende vergezichten. Echt heel ver kun je ook weer niet kijken want het is een beetje heiig.

Van Orgiva rijden we via Pampaneira naar Trevelez. Dit dorpje is bekend van de ham maar dat wisten we pas te laat. We hadden de koffie op en betaald toen we die conclusie trokken dus dat hebben we verder maar over geslagen. Er waren ook veel toeristen hier. Er stond een grote bus van Arke op het plein waar wij ook geparkeerd hadden. We rijden verder naar Yegen, valor en dan besluiten we de route wat uit te breiden want het gaat veel sneller dan de route planner ons had doen geloven.

We rijden dan verder via Fondon, Instincion, Benahadux naar Almeria. Dat was geen straf want ook hier weer schitterende natuur. We zijn hier niet zo veel gestopt voor foto’s dus we moeten het even met de herinneringen doen maar geloof ons maar het wat super. In Almeria parkeren we op 100 meter van “onze” ijssalon en laten ons het ijs weer smaken. Heerlijk. Weer terug is de villa is het nog redelijk vroeg, dus even een stukje rennen en dan gaan we eten. Het is een simpel hapje vanavond want we hebben nog een flink stuk taart. Dat smaakt overigens ook weer heerlijk.

Morgen hebben we weer een relax dagje. Is dat anders dan vandaag, nou eigenlijk niet, alleen zetten we de wekker niet ;).

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

1 ping

  1. Free Webmaster Guide

    Free Webmaster Guide

    Hi, I see all your articles, keep them coming. Interesting post. Just found an extra site with super Links Piano Flygel Must SEE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>