Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Regen…… » Wat wij doen

↑ Return to Vakantie 2013 Spanje

Regen……

We doen het lekker rustig aan. Het weer is weer grijs en het regent. We hopen maar dat het vanmiddag weer lekker zal zijn. Eerst maar eens even een lekker hapje eten. Het ontbijt is hier erg goed dus we doen ons weer tegoed aan van alles lekkers. We gaan vandaag naar San Sebastian. Het ritje er naar toe was eigenlijk steeds regen maar dichterbij werd het wat lichter. Helaas net niet genoeg want het zou de hele middag blijven regen met droge periodes.

Het eerste bezoekje maken we aan de een boulevard waar we een cache gaan zoeken. We gaan eerst even bij het Aquarium kijken wat we als mogelijk doel hadden gebombardeerd als het slecht weer was. Dat was het dus eerst maar even kijken. Het parkeren is duur hier dus we nemen eerst een halfuurtje zodat we kunnen kijken. Het is een erg koude en harde wind zo langs zee. Nadat we het aquarium hadden bekeken gaan we de cache zoeken. Het is erg druk, het is tenslotte zondag, dus het is lastig zoeken en we vinden hem dan ook niet. Jammer maar ok we gaan weer verder.

Het is inmiddels wel droog dus we besluiten om toch de stad te gaan bekijken. Eerst parkeren we de auto in een parkeergarage en lopen dan de stad in. Het gaat dan weer regenen…. Eerst naar de Kathedraal. We gaan naar binnen en daar is net een dienst gaande. We staan even maar de wierrook is wel erg sterk en wie weet hoe lang die dienst nog gaat duren dus we gaan weer naar buiten. Dan gaan we even naar binnen bij een bakkertje en nemen een lekker taartje en een kopje koffie. Het smaakt weer erg lekker.

Dan gaan we door naar een mooie brug die we even bekijken en dan lopen we nog even door de stad. Het blijft troosteloos weer dus we besluiten om de auto te pakken en weer te gaan rijden. We gaan dan eerst naar het uitzichtpunt waar je over de stad kunt kijken. Je rijdt de berg op en daar hebben ze een kleine permanente kermis gebouwd. Er zit ook een hotel al ziet het gebouw er erg slecht uit van binnen is het netjes. Het uitzicht is erg mooi hier.

Dan een ritje door de bergen en weer langzaam terug naar ons hotel. Hoe dichter we bij ons hotel komen hoe beter het weer weer beter begint te worden. Als we terug zijn is de zon vol aan het schijnen en de temperatuur is ook meteen een stuk beter. Ik ga nog even een stukje lopen en verder hangen we even op de kamer voordat we naar het restaurant gaan. We eten weer in het restaurant alleen nemen we nu niet het vastgestelde menu want dat is precies hetzelfde als we van de week hadden. We krijgen eerst een Amuse, een kroket en een vishapje. Als voorgerecht had ik pompoen soep met ham en Harry nam kroketjes met garnalen en kabeljauw. Als hoofdgerecht een kabeljauw voor mij en voor Harry een entrecote. Als toetjes een lokale specialiteit voor mij Goxau, heerlijk en voor Harry brownie met ijs. Het heeft ons weer heerlijk gesmaakt en gaan dus weer met een volle buik terug naar de kamer.

Morgen gaan we weer verkassen. Dan gaan we naar Salamanca en we hopen toch echt dat het weer een stuk beter zal zijn daar.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

1 ping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>