Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Op naar Valencia » Wat wij doen

↑ Return to Vakantie 2013 Spanje

Op naar Valencia

Vandaag dus weer verkassen. We staan op tijd op, we pakken de laatste beetjes van de koffers weer in. Alles is weer fris gewassen dus we kunnen er weer een paar dagen tegen aan. We konden het rustig aan doen maar we zijn toch al vroeg weg en rijden op ons gemak naar Valencia.

In Valencia aangekomen checken we in. Het is een mooi hotel en we zitten op verdieping 29 van totaal 30 verdiepingen. Een mooie kamer hebben we en het uizicht is natuurlijk ook erg mooi. Eerst even een klein hapje eten in de bar. Ik nam een tosti en Harry wilde ham kroketjes maar kreeg iberico ham. Niet dat dat een straf is want dat is erg lekker. De Metro is redelijk dichtbij dus kopen een kaartje en gaan naar het centrum. We lopen via het park naar het moderne deel van de stad, de musea. Het is weer prachtig om hier te lopen. Het zijn hele bijzondere gebouwen en ondanks dat we vorige keer hier ook gelopen hebben vinden we het nu weer zeer de moeite waard.

Ik ga nog even pootje baden, dat doen veel mensen hier dus ik durf mijn schoentjes wel uit te trekken om dan even door het water te lopen. Ik heb wat problemen met de GPS in de telefoon en Harry is het adres van het restaurant kwijt waar we wilden eten. Jammer maar nu dus eerst terug naar het hotel. Gelukkig is dat met de Metro maar een klein stukje. We gaan daarna weer direct terug naar het centrum en lopen naar het restaurant. Het heet Appetite en het is een Aziatisch restaurant. Het staat hoog aangemerkt op tripadvisor dus we wilden dit wel proberen.

Het is erg populair en het zit dan ook bijna vol. We hebben geluk want wij hebben nog plaats maar mensen die na ons komen worden allemaal verwezen naar een ander restaurant want het is vol. We kiezen voor het 8 gangen menu. Ze hebben hier geen kaart maar je kunt kiezen tussen 6 of 8 gangen. Het zijn allemaal erg lekker hapjes en het smaakt ons dan ook erg goed. Helaas breek ik wel een tand op de krokante varkenshuid. Dat is erg lekker maar ook erg hard en dus balen dat daardoor een tand breekt. Gelukkig is het niet pijnlijk maar wordt het wel een bezoekje aan de tandarts als we thuis zijn.

Als we alles op hebben is het inmiddels al dik 11 uur geweest en nog steeds komen er mensen binnen. Wij betalen en gaan terug naar de metro. Helaas kunnen we maar 1 halte en dan blijkt dat de metro naar het hotel niet meer rijd. Dus weer naar boven en daar pakken we dan een taxi. Dat is hier overigens niet zo enorm duur. Met een paar minuten zijn we weer in ons hotel en gaan we lekker slapen. Helaas gaat de airco hier wel steeds uit en wordt je badend in het zweet wakker en moet je de airco weer aan gaan zetten. Dat is wel jammer.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>