Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Op naar de warmte » Wat wij doen

↑ Return to Vakantie 2013 Spanje

Op naar de warmte

Vandaag gaan we dus weer op weg. Eerst eten we even wat bij een de “Croissanterie of Paris”. Een heel smal winkeltje waar ze van allerlei croissants verkopen. We nemen wat dingetjes en lopen dan naar het plein bij de Kathedraal waar we op een bankje lekker gaan zetten eten. Het is een prima ontbijtje. Dan weer terug naar het hotel waar we de koffers weer pakken en uitchecken. Op naar Sevilla.

We rijden weg met een mooie zon en nog wat kleine wolkjes aan de hemel en al snel wordt het warmer en warmer. Precies wat willen dus. Onderweg nemen we eerst een korte pauze met een lekker bakkie koffie. De koffie hier is meestal prima. Ook nu weer en het koste weer helemaal niets. Bij ons heb je misschien 1 bakje koffie voor 2,90 maar nu hadden we een espresso en cappuccino voor dat geld. Prima toch! De volgende stop is voor de lunch. Eerst rijden we langs een tentje maar dat vinden we niets. Dan een stukje verder stoppen we en gaan we naar binnen maar de ober is zo chagrijnig dat we meteen weer gaan, aan de andere kant van de snelweg zit ook nog een tent dus daar gaan we heen. Hier worden we meteen vriendelijk begroet en we gaan daar dan ook wat eten. Het smaakte niet slecht maar echt super was het ook weer niet.

Als we dan Sevilla binnen rijden is het 30 graden en dus erg lekker zo. Het hotel is zo gevonden en het inchecken is zo gebeurt. Je krijgt hier tijdens het inchecken een glas champagne dus dat is dan wel weer erg leuk. De deuren van de kamers zijn allemaal beschilderd en iedere verdieping heeft een andere schilder. Bij de verdiepingsnummers staan de schilders vermeld. Erg leuk dus. De spullen worden netjes naar de kamer gebracht en de auto wordt geparkeerd.

Het zijn erg mooie kamers al zijn ze wat krap. De boel brengen we weer even op orde en dan vertrekken we naar buiten. Heerlijk genieten van het weer hier! We lopen zo maar een rondje door stad en zien al veel moois. De Kathedraal is enorm maar we gaan daar laten nog kijken, niet vandaag meer. We nemen even een ijsje en lopen dan weer langzaam terug naar het hotel. Even wat relaxen op de kamer en dan gaan we eten in het restaurant van het hotel. We nemen een paar Tapas gerechten en een plate (die we delen) en dan nog een lekker toetje na. Het smaakt hier heerlijk al is het toetje wat matig, de tapas waren super!

Dan zijn we weer moe en voldaan en gaan terug naar de kamer om ons bedje op te zoeken. Morgen gaan we de stad verkennen.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

1 ping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>