Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Op naar de Ooievaars. » Wat wij doen

↑ Return to Vakantie 2013 Spanje

Op naar de Ooievaars.

We gaan eerst weer even genieten van het ontbijt. Het is wederom prima al was er gisteren beter dan vandaag maar je kunt hier ook nog speciale dingen bestellen en dan is het eigenlijk weer uitstekend. Als we weer lekker vol zitten gaan we op weg naar Salamanca. Daar blijven we maar 1 nacht maar we hebben er zin in want volgens de voorspellingen moet het erg mooi weer zijn. Hoe dichter we bij Salamanca komen des te meer zon en blauwe hemel zien we. Het is inmiddels al weer ruim twintig graden dus prima temperatuurtje als we in Salamanca aankomen.

We hebben een hotel midden in het dorp en het is dus lastig om er met de auto te komen want je moet gedeeltelijk door voetgangers gebied. Het lukt en we checken in. Dan weer een rondje rijden om de auto te parkeren. Spullen naar de kamer brengen en dan zijn we blij verrast want we hebben een kamer met een terras. Vanaf het terras kijk je op de kathedraal en dat is een erg mooi gezicht. Dan eerst maar even een rondje lopen.

We lopen naar de Plaza Mayor en inmiddels in korte broek want het is inmiddels lekker warm. We eten even een ijsje op de Plaza waar het weer lekker druk en gezellig is. We zitten lekker op een bankje van het ijs te genieten. We lopen verder de stad in eigenlijk zonder een specifiek doel. Het is een leuke stad dus het blijft leuk om hier rond te lopen. Weer terug bij het hotel gaan we even lekker op ons terras zitten genieten van het warme zonnetje.

Tegen etenstijd gaan we naar de Plaza Mayor waar we naar het restaurant gaan dat Karin heeft aangeraden. Het is een leuk modern restaurant en we hebben daar lekken Pinchos zitten eten. Lekker kleine hapjes die ook bij niets kosten. Je eet voor een klein bedrag je buikje rond en het smaakt heerlijk. We hebben van alles gehad en kregen het toetje van het huis. Erg aardig weer van die Spanjaarden. Nadat we betaald hadden hebben we op de plaza nog een ijsje genomen.

Terug is hotel is het weer lekker geweest vanavond. Het was genieten van het lekkere eten en het heerlijk schijnende zonnetje vandaag. Morgen op naar Sevilla, weer verkassen dus maar daar blijven we weer even.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

1 ping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>