Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Op naar Cadiz » Wat wij doen

↑ Return to Vakantie 2013 Spanje

Op naar Cadiz

We hoeven niet zo ver vandaag dus we doen het lekker rustig aan. Eerst maar eens lekker ontbijten, het is hier heerlijk dus we nemen het ervan. We zijn net klaar als ze langs komen om te zeggen dat het buffet over 5 minuten gaat sluiten. Maakt niet uit want ons buikje is gevuld. Uitchecken, dan op de auto wachten en dat duurde even maar daarna werden dan ook weer netjes de koffers in de auto gezet en konden we opweg.

We rijden de stad uit en dan besluiten we om maar eens niet de AP (auto pista) te nemen maar de auto via en de kleinere wegen. We hebben toch voldoende tijd. De navigatie is het er maar niet mee eens en wil toch steeds de betaalde snelweg op maar we houden vol en winnen het van de navigatie dus we rijden leuke wegen. Het houd hier en daar wel wat op maar ach wat maakt het uit. Dan rijden we Cadiz binnen.

Een erg leuk stadje. Het is eigenlijk een soort van schiereiland en het echte stadje is een hele oude stad wat een vesting is geweest. We rijden dan ook onder de stadsmuur de stad in. Dan rijden we langs de zee naar ons hotel Dat is aan zee gelegen alleen niet op het strand zoals de foto’s suggereerden. Dat was jammer maar dat was dan ook alles wat jammer was want het is een super hotel. Heel modern nieuw gebouw met een schitterend zwembad, uitzicht over zee, op de kamer zitten grote schuifpuien die je helemaal open kunt doen en je hebt een terras. Allemaal speciale verlichting met allerlei mogelijkheden. Twee restaurants, een wat chiquer en de andere dus wat eenvoudiger. Als we de kamer hebben bekeken en het hotel hebben verkend besluiten we dat we niet meer de stad in gaan maar gaan genieten van wat dit hotel te bieden heeft.

Eerst moeten we toch een klein boodschapje doen en gelukkig is de super in de buurt dan ga ik eerst even een stukje hardlopen. Een leuk rondje langs de zee rond het eiland. Ik ga dan het zwembad opzoeken terwijl Harry boven in bad gaat. Het waait erg hard dus het is iets aan de frisse kant maar in de zon is het heerlijk. Lekker even gezwommen en een beetje gezond. Zonder kleur kunnen we natuurlijk niet uit Spanje terug komen.

Dan gaan we eten in het mooie restaurant. Na even wat verwarring kiezen we een onze gerechten en begint het feest. Eerst weer een lekkere amuse en daarna voor mij een soepje en voor Harry Ravioli. Dan het hoofdgerecht, voor mij ossenstaart gevuld met paddenstoelen en voor Harry varkenshaas. Dan natuurlijk het toetjes, voor mij french toast met ananas soep en kokosijs en Harry had een Cadiz cake (iets met amandelspijs) met ijs. Het smaakt allemaal super en op de koop toe hadden we een super zicht op de zonsondergang. Er leuk!

Na dit goede diner was het goed slapen. Morgen een wat lange dag want we gaan eerst naar Gibraltar en dan door naar het huisje waar we dan nog boodschappen moeten zien te scoren.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

1 ping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>