Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Mazarron » Wat wij doen

↑ Return to Spanje 2015

Mazarron

Vandaag het laatste ontbijtje in Benidorm en dan gaan we naar de villa die we gehuurd hebben. Het is niet zo ver rijden dus we doen het lekker rustig aan. Het ontbijtje is weer heerlijk en we moeten er van genieten want de komende dagen moeten we het zelf weer maken. Na het ontbijt checken we uit en vertrekken we in de richting van Mazarron.

Als we in de buurt beginnen te komen bellen we even om ons aan te kondigen en dan horen we dat de villa nog niet klaar is, ze zijn nog met de schoonmaak bezig. We kunnen onze spullen wel brengen. Dat is voor ons geen probleem want dan kunnen we even de boodschappen gaan doen.

Als we aankomen kunnen we inderdaad de spullen in de villa (Cabriola, gehuurd via Casana) zetten en zien we dat de schoonmaaksters net aankomen. Als we alles binnen hebben en nog even rondgekeken hebben zijn de dames al weer weg en moet het klaar zijn. Beetje aparte schoonmaak dus. Maar het is allemaal netjes schoon behalve de tuin en het zwembad. Voor het zwembad komt in de avond ook nog iemand de boel onderhouden maar de tuin, daar moeten we maar aan wennen.

Villa in Mazzaron

Villa in Mazzaron

Uitzicht vanuit de villa

Uitzicht vanuit de villa

Dan rijden we naar een hypermarkt en doen de boodschappen. Het is een carefour en een hele grote. We kunnen dan ook wel zo ongeveer alles wat we hebben willen kopen. We nemen ook een kleine BBQ mee want er is er geen bij het huisje. We rijden terug en ruimen de koelkast in. Inmiddels ontdekken we ook dat er hier een mieren probleem is. We hadden al wat meegenomen en dat gaan we nodig hebben ook. Het krioelt van de mieren op de vloer en op het aanrecht.

Deze avond eten we salade en daarna een hamburger van de nieuwe BBQ. Als toetjes hebben we aardbeien met vanille ijs en slagroom. Ook dat smaakt weer heerlijk.

De eerste volle dag in de villa start met een lekker ontbijtje. De poolman is nog even langs geweest om de pompen uit te zetten of eigenlijk op de timer te zetten. Dan eten we een paar lekkere broodjes en een omelet. Het smaakt prima.

Daarna ga ik eerst een stukje hardlopen. Het is lekker lopen al is het hier wel erg heuvelachtig. We starten een wasje en dan gaan we lekker het zwembad in. Dat ziet er inmiddels goed uit en het is wel wat fris maar als je erdoor bent is het heerlijk. We zitten lekker in de tuin te genieten van een hapje en een drankje.

Dan ga ik even een taartje maken voor vanavond. We hadden een pakje mee genomen voor een oreo taart en die moet natuurlijk even in elkaar gezet worden. Daarna besluiten we om even naar Cartagena te rijden. We shoppen daar een beetje.

Dan rijden we terug langs de kust richting onze villa. We eten vanavond eerst een paar kroketjes en dan eten we een pasta met gehaktballetjes, tomaat, paprika, bacon, asperges en kruidenkaas. Het smaakt allemaal lekker. Na eten we nog wat ijs en daarna natuurlijk nog een stukje van ons taartje. Dat smaakt uitstekend.

Een lekkere relaxte dag dus.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

6 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>