Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Brrr het is koud en nat » Wat wij doen

Brrr het is koud en nat

We worden wakker met regen tegen de ramen. Dat was niet echt de bedoeling maar we wisten dit al een paar dagen en het komt precies uit als gepland. Ik ben blij dat we gisteren naar de piramides zijn geweest. Wat gaan we doen? Nou eerst maar weer eens even een beetje opfrissen en wakker worden. Het ontbijt lokt 🙂 .

Na het ontbijt eerst even terug naar de kamer om plannen te smeden. We besluiten om naar een winkelcentrum te gaan. Dat is overdekt en dan hebben we geen last van de regen. We gaan naar Centre Commercial Plaza del Duque. Als we het gevonden hebben parkeren we in de garage eronder. Dit is niet gratis maar de vergoeding is meer dan redelijk, iig veel beter dan de prijzen die we in Nederland gewent zijn.

Het centrum is aardig van formaat en je er zitten veel designer shops. We gaan eerst maar een bakkie doen. Lekker met een stuk tiramisu erbij, mmm lekker! Het centrum is rond en heeft 3 verdiepingen. De onderste is onder de grond, dan heb je een begane grond en natuurlijk nog 1 erop. Als we de verdiepingen hebben gezien is het inmiddels droog, nog wel erg veel bewolking dus we gaan even door het dorp lopen. Adeje is een leuk stadje maar wel veel toeristen natuurlijk. Dat is normaal bij deze kustplaatsen al zijn er niet veel van die vervelende toeristen.

Als we weer teug zijn bij het centrum moeten we een beslissing nemen. We hadden nog een optie om naar de aapjes te gaan. Dat leek ons erg leuk. We hadden ook Loro park overwogen maar dat is wel een stukje rijden en daar moet je een hele dag voor uittrekken, dat wilden we niet gezien de regen en het park is niet overdekt. De aapjes is een stuk kleiner en vlakbij maar het is al 3 uur en voor dat we er zijn dan gaat het al weer bijna dicht en het kost toch ook weer 11 euro pp. We besluiten het maar niet te doen, het kan zo ook weer gaan regenen ten slotte. We gaan terug naar het hotel.

Uitzicht vanuit onze kamer
IMG_0080

Een ijsje gaat er wel in en laten ze nu een leuke ijsbar hebben hier….. Helaas het slechte weer speelt parten want de ijstent is niet open en als ik het lief vraag krijg ik meteen een bot antwoord dat het niet open kan. Jammer want ze hoefden alleen maar ijs uit de bak te pakken en de euro’s in de zak te steken. Maar ok we lopen nog even langs het zwembad maar het waait nog erg hard al is de temperatuur inmiddels weer lekker.

Dan gaan we terug naar de kamer. Harry gaat even bubbelen en ik ga even een rondje hardlopen. Na het hardlopen nog even een stukje fietsen in de gym en de sportiviteit voor vandaag hebben we weer gehad. Ik wilde nog even gaan zwemmen om een mini triatlon van de te maken maar het was toch best fris aan het zwembad en er was al niemand meer in of aan het zwembad. Dus maar even douchen en de voorbereidingen treffen voor het eten. We hebben bij de Italiaan gereserveerd voor vanavond.

Dat werd dus even een kort tukkie doen voor mij. We hebben om 9 uur gereserveerd en als we dan een paar minuten te vroeg zijn is onze tafel nog niet klaar. Het is inmiddels best koud buiten dus we hopen dat de heaters ons warm gaan houden. Het restaurant is eigenlijk buiten al is het omheind met windschermen maar toch buiten dus. Als we dan een rondje gelopen hebben is het wel beschikbaar en kunnen we in club Oasis gaan eten.

De tafel is aan de rand en je voelt de wind flink door de naden van het glas naar binnen komen. Iedereen zit dus ook dik aangekleed aan tafel. Het eten is heerlijk, we hebben eerst voor mij een Pasta bolognese en daarna rundersnitzels met pasta en als toetje heb ik tiramisu. Harry begint met belegde bruschetta en dan kip met ham erin en als nagerecht pannacotta. We hebben heerlijk zitten smullen. Met een volle buik gaan we weer naar de kamer.

Eerst maar even de koffers inpakken. Morgen uitchecken. We moeten vroeg op want we gaan morgen de whale watching tour doen. We zijn heel benieuwd want het is nu nog een flinke wind maar de voorspellingen voor morgen zijn strakblauwe hemel en een rustige zee. We zullen zien 🙂 .

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

3 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>