Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Holla » Wat wij doen

Holla

 

Weather Playa de San Juan

We staan al vroeg op. We moeten op tijd weg om op schiphol te komen voor onze eerste vlucht maar Madrid. We doen ons ding en stoppen dan de laatste spullen in de koffer en iets over half acht stappen we in de auto. Alles zit er weer in en we kunnen opweg. Peter neemt onze auto weer mee terug naar Arnhem dus we moeten hem eerst ophalen. Ook Mareike gaat mee want die heeft wat te doen in Amsterdam. Dat komt dus goed uit.

We rijden over lege wegen naar Schiphol en daar aangekomen stappen we uit en geven we sleutel van de auto aan Peter. Naar binnen en inchecken. Helaas was dat niet al via internet mogelijk maar binnen op de machines zijn we al snel weer ingecheckt. Dan de koffer in de machine, labelen en ook die gaan onderweg. Dan door naar de security. Dat gaat ook snel. Het is wel lekker zo op Zondag want er is bijna niets te doen.

Op naar de Starbucks, daar begint de vakantie ten slotte mee 😉 . Twee dopio espresso, een chocolade gebak en een appelgebak. Zo nu kunnen we er weer even tegen. Het smaakt weer prima. We lopen naar de gate waar we nog even moeten wachten. Het weer is hier mooi, graad of 6 dus ook niet heel erg koud. We hopen natuurlijk op veel mooier weer in Tenerife.

Het vliegtuig vertrekt iets te laat. Het toestel zit wel flink vol maar we hebben een goede plek. Het is een turbulente vlucht. Wel jammer dat het een low ost vlucht is want je krijgt helemaal niets, zelfs. Iet wat te drinken, alles moet je kopen. We hebben dan wel met punten geboekt maar wel KLM en dat is dan niet de service die je verwacht.

Bij aankomst gaan we eerst maar even kijken welke gate we moeten hebben. Het is een behoorlijk stuk lopen maar het vliegtuig heeft een behoorlijke vertraging. We hebben dus even de tijd. Het weer in Madrid is niet zo bijzonder, ongeveer hetzelfde als in Nederland. Misschien een paar graden warmer maar veel zal het niet schelen. Op het vliegveld is het erg wisselend van temperatuur. Op somige plaatsen bloedheet en andere plekken wat frisjes. Voor ieder wat wils zullen we maar zeggen.

Het is weer etenstijd dus we zoeken een restaurant op. Het is overal erg druk en we besluiten dan om naar het zelfbedieningsrestaurant te gaan. Het is een wat trieste bedoeling, het eten in de bakken lijkt er al uren te staan en echt smakelijk lijkt ons dat niet. We nemen daarom maar een voorverpakt broodje, daar kan niet zoveel mis mee zijn. Daarbij wat te drinken en we kunnen er weer even tegen.

Terug naar de gate om nog even de iPad te spelen en even een boekje lezen. We hebben nog ruim een half uur voordat we gaan boarden. Er zijn alleen wat weinig stoelen hier dus we zitten wat verder van de gate maar wel lekker rustig. Tegen de tijd dat het boarden moet beginnen gaan we weer naar de gate maar helaas een technische storing weerhoud het boarden en het zal nog 20 minuten duren.

Al snel, misschien na zo’n 10 minuten begint dan toch het boarden. Eerst de bus in en dan het vliegtuig in. Het gaat allemaal wel behoorlijk snel maar dan duurt het toch weer een flinke tijd voordat we gaan. Uiteindelijk vertrekken we 2 uur te laat. Aan board is het heet maar als we eenmaal vliegen gaat de airco aan en koelt het snel af. Het schermpje bij Harry is kapot maar met de iPad in de aanslag toch geen verveling.

Ook hier moeten we weer betalen om wat te kunnen drinken. We nemen wat want het is best nog een stuk vliegen. Het gaat allemaal snel en als we eenmaal aan de grond staan zijn we snel bij de bagage band. Ik ga de auto vast regelen en Harry wacht bij de band op de bagage. We zijn tegelijk klaar en halen de auto op. Het is een Ford Focus, wit met een dikke 155.000 km op de teller. Echt lekker rijden doet hij dus ook niet. Maar hij is in ieder geval ingereden 🙂 .

Bij het hotel aangekomen halen we de bagage uit de auto en worden we netjes geholpen door de Bellboy. We checken in en krijgen een mooie suite, gratis upgrade. Wel lekker voor een paar dagen. De kamer is mooi en groot al valt er direct al een tegel van de muur en een deurtje uit een kast. Overigens wordt gelijk de technische dienst gebeld en word eea opgelost.

We gaan eten in het buffet restaurant. Het smaakt best aardig, ik ben geen fan van buffet maar gelukkig is er een soort van live cooking en dat is vers en smaakt prima. Na het eten gaan we weer terug naar de kamer, het is inmiddels al weer 11 uur, en dat is 12 uur onze tijd dus we hebben het wel weer gehad met het reizen. Zo lekker het bedje in.

Vorige———————Volgende

5 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>