Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Weer naar huis » Wat wij doen

↑ Return to Berlijn oktober 2015

Weer naar huis

Het is alweer de dag om naar huis te gaan. Wat gaat het toch allemaal snel. Eerst weer lekker ontbijten. Het is net zo lekker als de voorgaande dagen dus we eten ons buikje weer rond al eten we niet overdreven veel want we hebben toch nog een plan voor vandaag. Niet spannend en lang want we willen ook niet heel laat thuis zijn want morgen is het weer werken.

Na het eten de laatste spulletjes in de koffer en uitchecken. We zetten onze bagage in de auto en mogen die laten staan. We lopen dan eerst even naar de Falke winkel want ik wilde nieuwe slofjes hebben en Falke heeft nu eenmaal fijne sloffen. Dat is niet zo ver lopen dus we lopen er heen.

Dan gaan we naar KADEWE voor een laatste gebakje voordat we naar huis rijden. We nemen weer een ander gebakje dan gisteren en beseffen dat dit voorlopig toch maar even de laatste moet zijn want zo’n weekendje weg levert toch wel de nodige extra kilo’s op ben in bang. Het smaakt wel weer super.

Dan lopen we weer naar het hotel waar we de auto ophalen en vertrekken. Het is inmiddels al middag en we hopen dat we de file’s bij Maagdenburg gaan missen dus even doorrijden. Het valt allemaal mee met de file’s. Gelukkig. Onderweg, tijdens het tanken, nemen we nog even een milkshake van de Mc. en we rijden langs Centro waar we nog even wat eten en een kopje koffie drinken. Uiteindelijk zijn we om half 8 weer thuis. We hebben een goede rustige rit gehad en een heerlijke vakantie!!

Iedereen die ons gevolgd heeft, hopelijk vonden jullie het leuk om ons te volgen en iedereen die gereageerd heeft bedankt voor jullie leuke reacties, ook op Facebook!!

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

4 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>