Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
4D Blog; Dag 2 Tropische temperaturen, zwaar maar weer gehaald :) » Wat wij doen

«

»

Jul 20

4D Blog; Dag 2 Tropische temperaturen, zwaar maar weer gehaald :)

Bedankt voor alle leuke reacties !! doet me goed 🙂

Gelukkig vannacht goed geslapen, dus opstaan was geen probleem. Nadat ik alles weer had gedaan snel naar het station. Ik voelde me goed, wel last van de voeten maar we zien wel. Toen ik op het station kwam kon ik al niet inchecken en ook was de trein 30 minuten vertraagt en dat was wel heel erg vervelend.

Het vervelende was namelijk dat de 40 km nu al om half 5 mocht starten en ik dus achter in de rij bij de 40 kon aansluiten. Nu heb ik daar maar voorbij gegaan want het is wel vervelend. Maar ja een half uur later gestart snel onderweg. Het is in het begin wat druk maar al snel is er voldoende ruimte en kan ik doorlopen.

Het gaat wel allemaal wel heel erg moeizaam. Maar gewoon doorlopen maar ik had wel het gevoel dat ik het langzaamst liep van allemaal maar toch gewoon blijven lopen dan komt het goed. Wel leuk want ik werd steeds opnieuw ingehaald door dezelfde mensen die dan natuurlijk weer een pauze hadden gehad.

Dan loop ik op de dijk, lekker rustig want hier is het alleen nog maar de 50 km want de 55 lopen een andere route. Dan op de dijk slaat het noodlot toe, vlak achter elkaar een blaar op de bal van de voet, eerst de rechter en even later de linker. Niet fijn en het helpt niet.

Ik loop nu dus nog langzamer en bouw wat extra pauzes in. Uiteindelijk lukt het om de finish te halen. Harry kwam me in halen in het volledig roze geklede Nijmegen. Erg gezellig dus.

Bij het afgeven van de controle kaart kreeg ik nog commentaar want je mag niet met een stok lopen. Heel vervelend want dat vindt ik wel fijn maar als ze je zien bij de controle dan wordt je gediskwalificeerd. Dus morgen niet meer met stok.

In Nijmegen nog wat gegeten en terug naar Elst. Harry haalt nog even andere schoenen op anders denk ik zeker dat ik het morgen niet haal. Nu is het ook niet alleen meer de heup maar ook de voeten en de knie. Nou morgen zien we wel weer.

Score gisteren 1 blaar en vandaag 5 erbij 🙁

8 comments

Skip to comment form

 1. Sonja

  Jeetje Jaap, het zit je niet mee! Wel top dat je het gehaald hebt en lief dat Harry andere schoenen voor je heeft gehaald. Hopelijk helpt het. Voor morgen weer heel veel succes en voor straks slaap lekker!

  xxx

 2. Natalja

  Je hebt toch maar weer gedaan!! Nu is het nog maar 2 dagen.. Je kunt het!!

 3. Jac

  Auw, auw, auw.
  Voordeel is, dat de helft er al opzit en het vanaf nu aftellen is.
  Erg lastig allemaal die pijntjes.
  Ik kan nu wel van alles roepen, maar je voelt het zelf allemaal het beste.
  Lekker slapen en morgen heel veel succes.

 4. Paula

  Wat balen van de vertraging van de trein en dat om half 4 pfff
  Zware dag geweest, ook door de warmte denk ik maar de helft zit erop.
  Hoop dat morgen de pijntjes een stuk minder zijn en dat de andere schoenen het zullen verlichten.
  Natuurlijk ga je het volhouden, je bent gewoon een bikkel!!!

  Welterusten en heel veel succes morgen xxx

 5. Jos

  Respect en veel succes morgen

 6. Miriam

  Je bent in ieder geval al halverwege en het weer moet wat beter worden om te lopen. Wel balen van de trein vanmorgen en de blaren. Hopelijk hou je daar niet al te veel last van.

  Nog heel veel succes!

 7. Marlous

  Toch ook wel weer grappig dat je om half 4 ‘s nachts vertraging hebt met de trein.
  Gelukkig had je zo te lezen toch redelijk snel weer wat ruimte.
  Het is wel afzien geblazen zeg, maar ja je hebt er ook al 100 km opzitten. Echt supergoed hoor!
  Hopelijk heb je morgen baat bij de andere schoenen. En wat flauw dat je geen wandelstok mag gebruiken, maar ja dat zullen dan de regels zijn.
  Ik hoorde dat er aan het begin van de avond verschrikkelijke stortbuien waren, maar ik denk dat jij toen al wel uren binnen was.

  Heel veel succes morgen en zet hem op !!!

  xxx Marlous

 8. Karin

  Zo wat was het warm vandaag! En dan zo’n afstand lopen, ik vind het superknap! Vervelend van die blaren, hopelijk heb je er morgen niet zo’n last van. Wat is de vertrektijd vroeg, wel lekker natuurlijk met dat warme weer. Heel veel succes voor morgen Jaap!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>