Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
4D Blog; nog 1 dag te gaan; getagd…… » Wat wij doen

«

»

Jul 18

4D Blog; nog 1 dag te gaan; getagd……

Ja het is dan zo ver. Vorige week liep ik nog een route van 50 km in mijn eentje maar deze week gaan we wandelen met 50.000 mensen. Gezellig zeg ik dan maar. Gisteren middag (zondag) zijn we naar Nijmegen getogen om de inschrijving definitief te maken maar eerst nog even vorige week.

Vorige week zaterdag nog een lange ronde gemaakt van 50 km. Dat wil zeggen geen ronde want ik had gepland op van Tolkamer naar Ede te lopen. Zo gezegd zo gedaan, vertrokken van huis eerst weer door Pannerden en dan met de pont naar de overkant. De laatste keer dat ik dat deed was het daarna naar links richting het fort maar nu was het naar rechts langs de rijn blijven lopen.

Door Arnhem heen aan de zuidkant van de rijn was erg leuk. Hier staan toch tegenwoordig wel erg mooie huizen en appartementen. Net na Arnhem over de Drielse dijk was toch een stuk minder leuk. Veel verkeer en drukte. Het weer was ook niet super maar toch gewoon lopen. Bij Randwijk de pont gepakt naar Wageningen. Daar het bos in gelopen. Helaas was het slecht weer geweest in de week ervoor dus het was een grote modderboel. Toen zat ik er doorheen en vond het even niet meer zo leuk. Ik ben het bos uitgelopen en heb maar even Harry gebeld die me heeft opgehaald. Toch wel de 50 volgemaakt maar twijfels of ik de afstand niet moest veranderen.

De Zondag heb ik daar nog eens over nagedacht. Toen ik opstond voelde ik me weer prima dus ik heb besloten om dan toch gewoon voor de 50 km te gaan. Ik ga ervan uit dat tijdens het lopen de sfeer helpt en het dus toch gewoon gaat lukken. We gaan ervoor!

Gisteren dus de spulletjes gehaald in Nijmegen. Wat was het druk op het plein. Er doen dan ook veel mensen mee en het is de 100st keer. Bij het inschrijven krijg je een mooie band om en die mag niet meer af deze week. Dat zal nog wat worden want echt heel fijn is dat ook weer niet. Nadat de barcodes gecheckt zijn krijg ik de controle kaart. Ik had toch gedacht dat dat niet meer nodig zou zijn in deze tijd. Waar is die band dan voor nodig…. Nou we zullen deze week wel zien.

Daarna even de goodie bag afhalen. Een leuke rugzak met 100ste vierdaagse erop. Nu had ik net een nieuwe gekocht dus ik zal hem nu niet gebruiken. Het is ook wel duidelijk een weggevertje want als je hem op je rug hangt begin je ook meteen lekker te zweten. Maar wel heel erg leuk. In de hele stad zijn zo ook de mensen die lopen snel te herkennen (trouwen ook aan die mooie polsband….).

Daarna zijn we met vrienden lekker in de stad gaan genieten van het heerlijke weer en het lekkere eten. Wat een hoop van die foodtrucks staan ook hier in de stad. Dat is toch wel helemaal in. Het was allemaal weer lekker. We hadden de trein gepakt vanuit Elst omdat ik deze week bij mijn schoonmoeder bivakkeer en ik op die manier snel met de trein naar Nijmegen kan. Dat moest natuurlijk eerst even getest worden.

IMG_1908

Nog 1 dagje te gaan en dan gaan we starten.

Afgelopen 2 weken;
Score: 0 blaren.
Afstand gewandeld: 61,7 km
Totaal;
Score: 3 blaren
Totale afstand gewandeld tot nu toe: 367,3 km

2 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>