Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Foto’s maken 20-04-2009 » Wat wij doen

Foto’s maken 20-04-2009

Ja dat moet natuurlijk ook gebeuren. Foto’s maken tijdens ons huwelijk. Gelukkig hebben we een vriend die het leuk vindt om foto’s te maken en dat is dan dezelfde die ons ook rond gaat rijden. Hij heet Peter en was vandaag bij ons om even ons idee van foto’s door te nemen en ook wat proef foto’s te maken met onze camera. Ja natuurlijk ook hij is gewoon een amateur en met onze camera erbij moet het lukken om een leuke herinnering te maken van de dag.

Peter kwam direct vanuit zijn werk en dus hebben we eerst even lekker gegeten. Ik heb even asperges bij de boer gehaald en we hebben heerlijk asperges gegeten met ei en ham en gebakken aardappels en een kerrie sausje en natuurlijk nog een paar worstjes erbij. Een goed vullende maaltijd. Na het eten zijn we begonnen met het maken van foto’s.

Eerst in de gang boven waar we foto’s willen maken van de daggasten, daarna gaan we naar beneden. Als we naar beneden gaan in de lift wordt Peter weer extra creatief en hij krijgt de smaak te pakken.

Hij is wel wat zenuwachtig maar we hebben al vele malen gezegd dat dat niet nodig is want als we dat wel heel belangrijk zouden vinden hadden we wel een fotograaf professioneel ingehuurd maar dat hebben we niet gedaan. De foto’s worden gewoon een leuke herinnering. Beneden in de hal willen we een groepsfoto maken.

Na een avondje flink foto’s maken hebben we weer een gezellig avondje achter de rug en aangezien we Dinsdag weer gewoon moeten werken maken we het niet te laat.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

GroepsTest

PeterKeuken

PeterLift