Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Een leuke verrassing 13-05-2009 » Wat wij doen

Een leuke verrassing 13-05-2009

Het komt nu erg dicht bij. Het is nu woensdag 13 mei en over 7 dagen zijn we getrouwd en zijn we bezig de rommel op te ruimen althans ik hoop dat we dan om deze tijd al wel klaar zijn (19:30). Vandaag was voor mij de laatste dag echt werken. Ik heb nog twee dagen training maar dat is niet werken dus ik ben uitgewerkt. Harry moet nog gewoon 2 dagen werken.

Vandaag moest ik even langs het gemeente huis om nog even wat dingetjes te regelen. De muziek CD moest even getest worden want als je zo’n CD zelf brand wordt hij niet altijd goed gelezen door alle CD spelers. Ook moest ik nog even parkeer vergunningen halen.

Het was erg druk maar toch viel het mee en was ik na een minuut of 15 wachten aan de beurt. De vergunningen worden afgestempeld want ze zijn echt alleen geldig tijdens de ceremonie. Hij zat meteen helemaal onder de inkt want zo’n stempel moet dan helemaal ingesteld worden en dan kan er gestempeld worden.

Daarna konden we naar de zaal om de muziek CD te testen. Nu kon ik dan ook eindelijk de zaal eens zien. Die hadden we nog nooit gezien maar nou krijg je er pas echt een indruk van. Ruim genoeg want er kan 50 – 60 man in dus dat moet toch wel lukken. Het is een modern aangeklede zaal dus dat past wel bij ons. Helaas geen foto toestel bij ons dus helaas kunnen we geen foto plaatsen. De ruimte is wel heel erg goed geschikt voor het maken van foto’s want het is allemaal mooi wit.

De man die hielp vertelde heel enthousiast over hoe het allemaal zou gaan en waar we binnen gaan komen en natuurlijk waar we het bruidsboeket neer kunnen leggen. Ik heb maar niet gezegd dat dat er niet gaat komen. Ik blijf dat soort dingen toch wel erg leuk vinden. Ik vond wel dat het eerste plan wat we hadden iets moest worden aangepast en dat hebben we inmiddels dan ook besloten. Dat ga ik straks nog even aan de ambtenaar mailen.

Ook naar buiten waar de bruidsauto kan staan en waar de gasten kunnen parkeren. Overigens zijn dat dan alleen de gasten met een parkeervergunning. De andere gasten moeten gewoon op een parkeerplaats in de buurt parkeren.

Dit was allemaal snel geregeld en toen naar huis. In de hal kwam ik onze beneden buurvrouw Marijke tegen en ze was, zoals altijd, heel enthousiast en ik moest mee komen voor een kleinigheid. Natuurlijk is dat leuk maar ik ben gewend dat je dat op de bruiloft geeft. Nee vroeger was dat anders en werd dat voor de bruiloft gegeven en dus moest ik mee.

Ze is altijd zo enthousiast dus ben ik met haar meegelopen en kreeg van haar een cadeau. Dat cadeau is van alle bewoners van de flat, tenminste degenen die we uitgenodigd hebben. We hebben niet iedereen uitgenodigd want dat wordt simpelweg te veel we moesten wat dat betreft gewoon een lijn trekken. Het is een heel leuk cadeau namelijk een avondje eten bij het beste restaurant van tolkamer waar Toine Smulders kookt. Vila Copera. Hij heeft al diverse prijzen gewonnen en we hebben daar al een paar keer gegeten en dat heeft ons altijd heel goed bevallen. Een hele leuke verrassing dus en dat al ruim voordat alles gaat gebeuren!

Het weer is inmiddels al weer heel anders dan eerder deze week:

dinsdag
19-05-2009
18 °C
11 °C
22 km/u
67%
15.6 mm

Regen en maar 18 °C.

Nou ja nog alle kans dat dit weer veranderd naar beter weer 😉

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende