Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Druk druk druk 05-05-2009 » Wat wij doen

Druk druk druk 05-05-2009

Er moet natuurlijk veel gebeuren en we hebben natuurlijk al heel veel gedaan. Nu komt het eigenlijk op de details aan. In het weekend hebben we ons daarom maar eens gebogen over de muziek. Dat is nog niet zo makkelijk want wat voor een muziek ga je laten draaien bij de trouwerij. We mogen 2 nummers uitkiezen. Één bij binnenkomst en één bij vertrek.

Maar wat neem je dan. Natuurlijk is “daar komt de bruid” niets voor ons maar wat dan wel. Het moet leuke muziek zijn vrolijk en het moet bij ons passen. Dus keuze genoeg maar zijn we het dan ook eens nou best moeilijk dus. We zijn er zo ongeveer de hele zondag middag mee bezig geweest en hebben alleen een besluit genomen over het laatste nummer. Nu het eerste nummer nog.

Ook de hapjes is zo’n onderwerp. We willen het simpel houden maar er moet wel wat te eten zijn. Er komen mensen die van behoorlijk ver komen en daarvoor moet je op zijn minst iets te eten hebben wat een beetje voor vulling zorgt. Dus daar zijn we ook uitgekomen en de warme hapjes hebben we maandag besteld. De koude hapjes is wat makkelijker en dat regelen we zelf.

Dan moet er natuurlijk nog drank komen. Een deel hebben we al dat hadden we een tijdje geleden al ingekocht bij de Makro. Maar er moet meer komen. Een lijstje is inmiddels gemaakt en dat kunnen we dan de dag voor de bruiloft halen.

Ook het servies of laten we anders zeggen het glaswerk moest nog geregeld worden. We willen niet van alles gaan staan afwassen maar om nou alles plastic te nemen dat is ook niet leuk. We hadden al een tijdje gezocht en kwamen tot de ontdekking dat het wel eens goedkoper kan zijn om de spullen te kopen in plaats van te huren. Dus ook daar hebben we maar eens weer wat extra tijd aan besteed. Na veel speurwerk hebben we een leuk verhuur bedrijf gevonden die het voor een leuk bedrag komt brengen en weer komt afhalen en we hoeven het niet schoon weer in te leveren. Dus dat hebben we dan ook maar meteen gedaan.

Op dinsdag heb ik de kleding bij de kleermaker weer afgehaald. En het is nu perfect op maat. Het is best wel sjiek hoor zo in Hugo en Tommy. Ik ga nog lekker even niet zeggen hoe wij er straks bijlopen maar ik mag toch wel zeggen dat ik erg blij ben met de keuzes die we gemaakt hebben.

Ook moeten we nog even op het gemeentehuis langs voor de parkeer vergunningen en het afgeven van de muziek. Dat is ook nog niet zo makkelijk want klaarblijkelijk hebben de ambtenaren van de gemeente Zevenaar 4 en 5 mei vrij dus het gemeente huis is niet te bereiken. Woensdag zijn wij niet thuis dus moeten we het donderdag nog maar eens proberen. Dan zal het neem ik aan toch wel lukken.

Nog een paar kleine details regelen en dan kan het feest los barsten. Het is nu nog maar 2 weken en dan zijn we al getrouwd. Het wordt nu best erg spannend. Nu maar hopen dat het mooi weer gaat worden. Volgens de 2 weekse verwachting wordt het een droge dag maar niet erg warm. We zullen zien want het is toch koffiedik kijken en het zou best eens lekker warm kunnen worden speciaal voor ons 😉

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende