Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
De rommel opruimen en koffers pakken 20-05-2009 » Wat wij doen

De rommel opruimen en koffers pakken 20-05-2009

Vandaag moeten we de rommel van gisteren opruimen en het huis weer een beetje in fatsoen brengen. Ook gaan we vandaag de koffers pakken en nagenieten van de grote dag.

Dat was in ieder geval het plan maar dat is er niet helemaal van gekomen. We hebben inderdaad de rommel opgeruimd. Het meeste was al weg maar er stond ook best nog veel. Ik was alweer redelijk vroeg op, niet zo vroeg als gisteren hoor maar toch. Ik dacht eerst maar een kopje thee en even achter de computer kruipen. Helaas lukte dat niet echt en dus moest eerst de keuken aankant.

Alle glazen moesten weer ingepakt worden, de koffiemachine geleegd en afgespoeld, de afwasmachine weer uitpakken en de verder restanten opruimen. Nadat alles van het aanrecht afwas kon dat eens even goed afgesopt worden en konden de oude spullen er weer op.

Inmiddels was Harry ook op en hebben we lekker een kopje thee gedronken en een broodje gegeten. Daarna zijn we weer verder gegaan met de spullen klaar zetten voor het terug brengen. Dat moet toch gedaan worden. De glazen en de koffiemachine zouden worden opgehaald.

Om half 12 kwamen ze die spullen ook netjes ophalen. Ondertussen draaide de wasmachine ook al weer, In de middag maar eens aan de slag met het weblog. Dat was nog een aardige martelgang want het ging niet zoals het moest. Na enige tijd had ik dan ook maar besloten om het op te geven want de spullen die weggebracht moesten worden moesten nog weg.

Na terugkomst nog even zitten sleutelen aan het blog en gelukkig het is gelukt.

We hadden gepland om toch nu vanavond gezellig samen een hapje te gaan eten om het ook nog even samen een beetje te vieren. Eerst nog even bij Ma langs om de Makro pas terug te brengen en daarna door naar de chinees. Wij zijn naar Orient plaza in Nijmegen gegaan. Daar hebben we bij de chinees gegeten.

Het ging een beetje langzaam dus we hebben het gelaten bij een voor en hoofdgerecht en dat is byzonder voor ons.

Voorgerecht was So Cha Ngau (Beef reepjes)

Hoofd was voor mij Peking Sieuw Ap (eend) en voor Harry Chong Sik Koe Lo Chi (zoet zure kip)

Het was heerlijk maar het duurde dus wat lang voordat we alles hadden en we moesten nog even langs Simone en Kees om de foto’s op te halen die zij hadden gemaakt.

Inmiddels is het al weer 11 uur geweest en gaan we zo naar bed. De koffers zullen we dan morgen maar pakken. We hebben dan nog steeds alle tijd dus dat maakt ook niets uit.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende