Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Dagje stad 18-04-2009 » Wat wij doen

Dagje stad 18-04-2009

Ja we moeten natuurlijk wel aangekleed op ons huwelijk verschijnen en dus hebben we een lekker dagje stad gedaan. Het weer was heerlijk alhoewel ik wel dacht dat het wat koud was dus de jas had ik wel aan. We hadden besloten dat we het beste toch maar naar Arnhem konden gaan want daar zijn wel veel winkels en wij vinden de bijenkorf wel altijd leuk dus misschien zouden we in Arnhem wel kunnen slagen voor kleding.

Eenmaal in de stad aangekomen was ik toch wel blij dat ik de jas aanhad want ik vond het niet enorm warm. Lopend door de stad gaan we een paar winkels in. Eerst H&M maar daar vinden we niet wat we zoeken en zo lopen we nog wat winkels in en uit. Bij WE zag ik wel wat leuke dingen en best wel redelijk geprijsd maar toch willen we eerst verder kijken. Wij zijn niet zo van die kleding shoppers dus eigenlijk weten we niet zo goed wat er allemaal te koop is.

Dan naar de Bijenkorf want die er tegenover. Daar zien we ook veel leuke dingen en besluiten dan eerst maar eens een hapje te eten. Dat is altijd lekker bij de Bijenkorf en het is meestal ook erg goed. Ik neem een broodje Thaise kip en Harry een Caesars lunch. Het was erg lekker en vers. Lekker met een glas verse Jus de Orange erbij en voor Harry een smoothie. Het was niet eens echt duur en toch enorm lekker.

We besluiten om nog even verder door de stad te lopen en te kijken. Ik wilde ook nog even naar de media markt want ik wil nog wat accessoires voor de iPhone hebben zodat ik hem makkelijker ook op vakantie kan gebruiken. Ik heb net een leuk speeltje erop die bijhoud waar je gelopen hebt. Uiteindelijk niet geslaagd bij de mediamarkt want ze vragen belachelijk veel geld voor bijvoorbeeld een autolader. Die vind ik wel ergens anders.

Vervolgens weer terug gelopen en nog wat winkels bekeken om uiteindelijk toch weer in de Bijenkorf uit te komen. Daar heb ik alle kleding kunnen kopen. De vrouw die mij hielp had wel wat problemen met het vinden van blouses met korte mouwen maar die hebben we later zelf wel gevonden. Ik heb mij nu dus laten kleden door Hugo en Tommy. Harry is nog niet helemaal klaar want hij kon geen leuke blouse vinden. Het was inmiddels behoorlijk laat in de middag en we moesten nog naar Elst en in de avond hadden we nog een verjaardag dus die blouse moeten we een andere keer kopen.

Weer terug naar de auto kwamen een lekkere Italiaanse ijszaak tegen en we konden het niet laten om toch maar even wat ijs naar binnen te werken. Heerlijk ijs hadden ze daar. Ik had aardbeienijs, perenijs en appeltaart en Harry had aardbeien, wittechocolade, straciatella en cookies chocolade ijs.

Het was dus weer een heel gezellig middagje.

O ja en dit is dan ongeveer de route die we gelopen hebben. Dat is dus met dat nieuwe programmatje en doordat je in de stad bent heeft hij nog wel eens een puntje verkeerd gepakt. In het openveld gaat het veel beter maar het ziet er toch wel redelijk goed uit.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

route_kleding