Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Op naar Vail, maar niet voor de wintersport. » Wat wij doen

Op naar Vail, maar niet voor de wintersport.

We gaan weer verkassen. Vandaag gaan we naar Vail. Ik ben daar al eens geweest op de trip die ik alleen heb gedaan. Vail is een echte wintersport plaats maar ook in de zomer is het leuk. Wat we gaan doen ik heb nog geen idee.

Het hotel is een echt Oostenrijks hotel?? Het Austria Haus Hotel…

We zitten hier maar 1 nacht.

Tekst: Jaap

Austria-haus

Vorige———————Volgende

En weer een stukje treinen

Wat een heerlijk weer al weer als we wakker worden. De zon staan te schitteren aan de hemel en het ziet er allemaal vrolijk uit. We gaan eerst even ontbijten en dan loop ik even naar de sportzaak die hier zit. Zo’n enorme zaak heb ik niet eerder gezien. Als ik terug ben pakken we de koffers en checken we uit. Op weg naar weer een trein.

Dit keer pakken we een stoomtrein rit. Het is de rit met de cripple creek and victor narrow gauge railroad. Het is eerst een stukje rijden en de tank schiet al weer op dus we tanken eerst. Dan rijden we naar Cripple creek. Onderweg stoppen we even bij een supermarkt en doen nog even wat inkopen. We nemen vanaf nu een koelbox mee wel zo prettig voor alles wat koel moet blijven.

Als we aankomen in Cripple creek zijn we ruim op tijd voor de trein en kopen de kaartjes. De trein staat al lekker te stomen op het perron, leuk voor de foto. Eenmaal aan boord gaan we op weg. Het is een leuke rit, kort maar wel erg leuk gedaan met het commentaar. Je rijd door een gebied met allemaal mijnen en ze vertellen precies hoevel goud en zilver er uit de grond is gehaald. Ook zie dat het plaatsje enorm gekrompen is, er is trouwens nog steeds een grote mijn in gebruik.

Eenmaal terug op het station gaan we weer verder in de richting van Vail. We rijden via Breckenridge. Ook een leuke plaats zo te zien. In Vail geven checken we in. Het hotel is mooi en netjes. We hebben een prima kamer met een open haard al hebben we die niet nodig vandaag. We lopen even door het plaatsje heen. Het is erg leuk en overal staan beelden. Het centrum is auto vrij en dat zie je niet vaak hier. Er is genoeg te doen.

Dan gaan we even terug naar de kamer. Ik ga even hardlopen en als ik terug kom vraag ik aan de bellboy waar de lekkerste hamburgers te krijgen zijn. Er zijn hier nl erg veel restaurants. Hij doet een suggestie en als ik me gedouched heb gaan we er heen.

We bestellen eerst een salade voor mij en een kop soep voor Harry. Dan hebben we allebeide de zelfde hamburger. Mijne is niet doorbakken en dat moet nu eenmaal dus hij moet eerst weer terug naar de keuken. Dat is de tweede keer al deze vakantie dat ik het eten terug moet sturen. Gelukkig lossen ze dat weer prima op en krijg ik toch een zeer goede hamburger.

Het toetje is zo groot dat we hem niet opmaken. Het is gewoon veel te veel. We lopen dan weer terug en het koelt hier toch wel flink af in de avond. Morgen gaan we weer verkassen en hebben we een lange auto rit door de bergen gepland.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

5 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>