Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Las Vegas » Wat wij doen

Las Vegas

Vandaag weer een dagje genieten van eten, gokken, zon, etc etc.

Tekst: Jaap

wynnencore

Vorige———————Volgende

We zijn niet al te vroeg wakker maar ik ga eerst even naar de Gym. Harry voelt zich niet erg lekker. We doen het dus lekker rustig aan. Als ik terug ben gaan we naar Terrace Pointe Cafe en daar nemen we ons ontbijt. Ik neem de Huevos Rancheros en Harry de French Toast. Aan beide hebben we goede herinneringen en ook nu was het weer heerlijk. Het zijn wel stevige porties dus we zitten weer vol, genoeg om voorlopig weer even voort te kunnen.

Dan gaan we eerst wat gokken en dan even terug naar de kamer. Dan steken we de weg over naar de Fashion Show Mall en daar zit een Apple store. Daar wordt de creditcard even goed gebruikt en kunnen we weer de nodige mijlen bijschrijven ;). Tegen over de Apple store zit een Johhny Rockets en daar gaan we nog even heen voor een heerlijke shake. Poeh wat zit je daar altijd weer vol van.

We brengen onze nieuwe aanwinst even naar de kamer en gaan dan weer even verder lopen. Eerst naar de Venetian, dan door naar de Mirage en via de TI weer terug. Dan ga ik nog even naar het zwembad. Harry kan dan even lekker rusten op de kamer. In het zwembad is het druk en wordt er voetballen gekeken. Na het voetballen wordt het een stuk rustiger. Dan weer terug naar de kamer, douchen en op naar het diner.

We eten dus bij Sinatra vandaag. Het restaurant waar we op onze huwelijksreis ook hebben gegeten. Het is duur maar enorm lekker en dit doen we dan ook echt als een laatste avond diner. Het is ook een stukje nostalgie en begint ook een traditie te worden. We moeten nog een paar minuten wachten tot de tafel klaar is. We bestellen, ik neem een pasta vooraf en Harry ham met meloen. Als hoofd heb ik de Karbonade en Harry neemt de Chicken Milanese. Het is ook nu weer een feest om dit te eten. Als toetje neem ik niets meer want ik zit al helemaal vol, Harry neemt het toetje met chocolade. Dat is erg leuk uitgevoerd van de mouse is verwerkt in de vorm van een hoedje, en natuurlijk het hoedje wat Frank Sinatra altijd droeg.

Als we het eten op hebben en de schok van de rekening weer te boven zijn gaan we weer naar onze kamer om na te genieten van dit heerlijke eten.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

2 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>