Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Aan alles komt een einde, op naar huis. » Wat wij doen

Aan alles komt een einde, op naar huis.

Aan alles komt een eind. Vandaag rijden we naar het vliegveld in Los Angeles en vliegen dan terug naar Amsterdam. We hebben vlucht KL0604, een directe vlucht op Amsterdam. We vliegen in de nacht en komen in de ochtend weer aan in Amsterdam waar Peter ons weer op komt halen. Het zal een vermoeiend nachtje worden…..

Tekst: Jaap

lax-ams

Vorige———————Home

Stukkie vliegen.

We slapen wat langer vandaag. Als ik op ben ga ik eerst even sporten, laatste keer hier. Ik ga wel weer naar de gym want buiten is het al weer flink heet. Na het sporten weer even douchen en dan eten we wat van de Starbucks. We nemen een broodje Ham/Kaas en een Naked Juice. Het smaakt prima al was het broodje wat aan de droge kant. In de lobby staan allemaal papegaaien en daar maken we nog even wat foto’s van. Na het ontbijten terug naar de kamer en de laatste spullen in de koffer in de hoop dat het goed gaat met het gewicht.

Dan uitchecken en spullen de auto in. We kunnen op weg. Het is nog een dikke 200 km rijden maar het is helemaal snelweg dus gewoon doorrijden hopen we want het is Zondag. Het rijd inderdaad ook goed en we hebben maar 1 kleine korte file gehad. Geen last dus van het verkeer. Het is vandaag ook Vaderdag hier dus het is misschien wat drukker dan normaal.

Bij het vliegveld moeten we eerst nog even tanken en dan kunnen we de auto gaan inleveren. Dan de bus in en door naar de security etc. Als we dan overal weer doorheen zijn gaan we een hamburgertje eten. Ik bestel een burger en reken af. Helaas duurt het erg lang en blijkt na een 20 minuten dat de orders niet in de keuken aankomen. Dan gaan ze dus pas beginnen. Het duurt dan weer even en dan is er een hamburger, helaas rauw dus weer terug want ik moet echt doorbakken hebben. Ik heb ook geen zin om in het vliegtuig steeds naar het toilet te moeten rennen. Dan beginnen ze er opnieuw aan en dat duurt dus weer maar we krijgen ons geld terug.

Als we het burgertje dan op hebben gaan we direct naar de gate want het boarden zal zo gaan beginnen. Bij de gate kunnen we nog even rustig zitten voor we werkelijk het vliegtuig in gaan. Het is og rustig bij de gate maar dat veranderd snel. Dan kunnen we aan boord. Het gaat volgens een vaste structuur en als we aan de beurt zijn staan we achteraan in de slurf. Het gaat toch erg snel en het werkt dus.

we hebben een rij van 3 wat jammer is zeker omdat ik in het midden zit… Niet veel last van uiteindelijk maar het blijft altijd wat oncomfortabel. De vlucht verloopt soepeltjes. We krijgen een goede maaltijd en een goed ontbijt voordat we landen. Na het ophalen van de koffers door de douane en dan wacht Peter op ons. We nemen een kop koffie en dan naar huis. Daar kan de wasmachine meteen aan en wacht geduldig een warme douche en bed….

Tekst: Jaap

Vorige———————Home

2 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>