Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Een stukje geschiedenis » Wat wij doen

Een stukje geschiedenis

Vandaag slapen we eerst wat langer uit. We zijn dan ook niet erg vroeg als we bij Panera bread komen voor ons ontbijtje. Het is niet heel druk maar er staat wel erg veel personeel. Het duurt ook niet heel lang meer voor de lunch en dan zal het wel druk worden. We bestellen en ons eten wordt netjes aan de tafel gebracht. Het is weer smullen en voorlopig kunnen we er weer tegen.

Dan rijden we eerst een beetje door de buurt om wat van het stadje te zien. Het meeste is laag bouw en dan ook nog villa’s dus veel vakantie gangers hier. Het grijs gehalte is hoog zullen we maar zeggen. We rijden dan naar de estates van Thomas Edison en Henry Ford. Die hadden hier een zomer verblijf. In de labs van Edison waren we als eens geweest maar nu wilden we ook de huizen wel eens zien. Helaas konden we niet alleen een kaartje voor een bezoek aan de huizen kopen en moesten we dus ook het lab meenemen.

Het is erg leuk om die huizen te zien en zeker de tuinen zijn erg leuk. Het is flink druk want we moeten zelfs op een grasveld parkeren omdat alle andere parkeerplekken inmiddels vol zijn. Het museum zijn we snel door want dat hadden we al eens gezien. Leuk wel om te zien dat Edison al een elektrische auto gebouwd had terwijl we dat nu pas op grote schaal doen. Hij had toch wel visie.

 

Als we dit gezien hebben is het tijd om nog even wat te shoppen. We rijden naar de outlet en daar doen we nog wat kleine inkopen. Maar een paar dingetjes waar we vorige keer niet voor konden slagen. In het hotel aangekomen kleden we ons weer om voor het diner. Dat wordt vanavond PF Chang. Lekker.

Het is enorm druk en de wachttijd is een uur. Gelukkig is er aan de bar plek dus we besluiten om dat gewoon te doen dan kunnen we ook meteen gaan eten. Aan de bar is ook altijd wel leuk want er is veel bedrijvigheid. We bestellen Crab wontons, Dumplings, Honey Chicken en Spicy chicken. Het komt allemaal erg snel, te snel want we hebben het voorgerecht nog niet op of het hoofdgerecht staat al weer voor onze neus. As toetje nemen we de salted caramel en de peanut taart. Het smaakt allemaal weer heerlijk.

Terug naar het hotel en weer is er een dag voorbij. Weer heerlijk genoten van het heerlijke weer. Het was vandaag heerlijk zonnig en warm. Niet super heet dat je continue loopt te zweten maar gewoon korte broek warm 🙂 . Morgen hebben we weer een dag 😉 .

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

3 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>