Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Stukkie rijden » Wat wij doen

↑ Return to Vakantie 2013 Spanje

Stukkie rijden

We slapen wat langer uit en dan eerst weer een ontbijtje. We eten in de ochtend meestal veel en hebben dan overdag niet veel trek in eten. Het smaakt erg lekker weer dus we eten ons buikje weer rond. Na even wat in de zon en een bakje thee met wat lekkers gaan we weer op pad. We gaan een stuwmeer bekijken maar voordat we dat gaan doen willen we eerst even het fort bekijken dat achter de villa ligt. Als we dat nu niet komt het er vast niet meer van en hebben we dingen ver weg wel gezien en datgene dichtbij natuurlijk weer niet. Helaas is het fort niet geopend in Juni. Het is alleen geopend in April en Mei. Dat is jammer maar we lopen er even omheen en kunnen zon ook nog een foto van onze villa maken en de omgeving.

Dan op naar het stuwmeer. We rijden over een mooie weg, eerst nog een hele tijd met die troosteloze tenten kampen maar dan rijden we langzaam de mooie bergwegen op met schitterende uitzichten en mooie natuur. Het stuwmeer is niet erg vol het is zelfs zo leeg dat de overstort helemaal droog staat dus er mag wel wat water bij. We zien eigenlijk nergens een centrale staan dus het is niet bedoeld om energie op te wekken. Het is een flink meer en een steen/zand dam. Erg leuk om gezien te hebben.

We rijden verder over mooie bergwegen en komen onderweg nog een echte schapen herder tegen. Met een hond die plots de weg op rent, maar gelukkig kunnen we op tijd remmen. De herder kijkt op en we zwaaien even naar hem, hij zwaait terug en we rijden weer verder. Het zijn schitterende vergezichten en heel in de verte kun je de zee ook zien. Als we weer dichter bij de kust komen beginnen de tenten kampen weer. We rijden eerst naar Balanegra in de hoop daar ijs te scoren. Helaas is de haven uitgestorven en zien we ook weinig tentjes dus we rijden door en uiteindelijk stoppen we aan de boulevard in Almerimar, net voorbij onze villa. Daar nemen we ijsje en zitten we even lekker in de zon op het terras.

Dan nog even een boodschap, op naar El Eijdo waar we uiteindelijk uitkomen bij een El Corte Ingles waar ook een Hipercor in zit. De Elcorte Ingles geeft aan buitenlanders 10 % korting en aangezien wij dat zijn vragen we even zo’n pasje aan en gaan we even shoppen. We slagen snel voor een leuke prijs, korting op korting is altijd leuk. Dan gaan we nog even de super in en scoren we nog wat boodschappen en kunnen we weer terug naar onze villa.

We zijn redelijk vroeg dus we eten eens vroeg voor de verandering. Al rond een uur of 8 hadden we ons eerste hapje. We nemen niet zo veel want we hebben ook nog een taart gekocht en die moet op in 3 dagen dus we moeten nog eea eten ;). De taart is overigens heerlijk. We willen op tijd naar bed maar dat zal wel niet lukken. Morgen een dag met een leuke bergrit. Tenminste dat hebben we gepland.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>