Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Relax modus » Wat wij doen

↑ Return to Spanje 2015

Relax modus

Allereerst even bedankt voor al jullie leuke reacties!!

En we hebben weer een dagje villa. Het begint vervelend te worden of niet 😉 . Het ontbijt bestaat vandaag uit een omelet met ham, bacon, kaas, worst dan een kaasplankje en nog een bordje met fruit (meloen). Het smaakt weer lekker.

IMG_1482

We hebben gisteren een nieuwe taart gescoord en met een kopje koffie erbij genieten we daar ook weer van. Na de vakantie wordt het toch weer lijnen geloof ik 😉 .

IMG_1487

We maken er weer een rustige dag van. Even lekker zwemmen, dan weer even op de stoel met een boekje en weer even het water in. In de middag ga ik weer even een stukje hardlopen en dan even douchen en dan rijden we even een stukje langs de kust.

Het is hier erg mooi en weer komen we stukjes natuur tegen die erg op Amerika lijken. Zo mooi dit!!

Op een gegeven moment komen we op een dirt road en we besluiten die toch verder door te rijden. Dat was een goede beslissing want het was een schitterend gebied. De BMW heeft het ook goed gedaan al ligt hij erg laag bij de grond waardoor we wel een keer wat over de grond schuurden maar hij doet het nog 😉 .

Als we weer op de verharde weg zijn rijden we weer terug richting onze villa. Als we er bijna zijn gaan we toch nog even een omweg maken want we zagen nog meer van dit soort resorts liggen. Daar blijken toch wel troosteloze zaken aan de hand. Woningen die wel gebouwd zijn maar nog nooit verkocht, rijen lang. Straten waar nog nooit iemand aan gewoond heeft die nu al geruïneerd zijn. Wat een drama. En inderdaad een van de invEsetringsfirma’s is failliet en de woningen worden per opbod verkocht. Waarschijnlijk koop je zo’n huis voor een appel en een ei.

Eenmaal terug in onze villa gaan we beginnen met wat Spaanse kroketjes en daarna eten we een worst van de BBQ met groene asperges, courgette en een gepofte aardappel. Het smaakt weer heerlijk.

Na dit maaltje gaan we eerst even een wandelingetje maken en dan nemen we natuurlijk nog een ijsje als toetje. Weer een lekkere dag!

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

6 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>