↑ Return to Spanje 2015

Einde villa

Het is weer tijd om te verhuizen. We hadden de wekker wel gezet maar waren al op tijd wakker dus de wekker was niet nodig. Om 10 uur moeten we klaar zijn. Als ontbijt hebben we nog wat laatste restanten waaronder een broodje dat helaas een beetje verbrand uit de oven komt. De hele week gaat het goed en vandaag net niet. Een beetje afschrapen en het is nog prima te eten.

Als afscheid nog even een filmpje van het huisje.

Als we het ontbijtje op hebben is het nog even de laatste dingen doen en de laatste dingetjes in de koffer stoppen. Als we bij alles klaar hebben komt de dame van Casana. Dit is ook een Nederlandse maar ze woont al 12 jaar in Spanje. Leuk om even te kletsen. Het schijnt ooit de bedoeling te zijn geweest dat er een golfbaan bij het park zou komen maar daar hebben ze geen toestemming voor gekregen.

De vliegenplaag schijnt hier overal te zijn. Gelukkig ligt het niet aan ons 😉 . De laatste koffers gaan de auto in en we kunnen op pad. We stoppen eerst weer in Murcia bij het outlet center want ik wilde nog even schoenen kopen. We nemen daar meteen weer een lekker bakje koffie en dan gaan we weer verder.

Het is een dikke 600 km rijden vandaag dus we rijden vooral snelweg. Onderweg stoppen we nog een keer om wat te eten en te drinken bij een weg restaurant. Toevallig is het het zelfde restaurant als we op de heenweg hebben gebruikt. Zelfde ervaring ook, niet al te best maar ja we hebben we wat gegeten.

Als we aankomen bij onze paradores (Vic Sau) zijn we zeer tevreden. De kamer is goed en het uitzicht over het meer is magnifiek. We hebben nog even wat tijd om te relaxen dus ik ga even een rondje rennen en Harry gaat even lekker badderen. Het hardlopen is zwaar, de weg die ik in ga heeft een stijging van 15% en dat is erg pittig. Je moet ook wel naar beneden maar dan is het vooral remmen. Voor de spieren dus best stevig en de snelheid gaat er een beetje uit. Toch lekker gelopen.

Dan even opknappen en we kunnen gaan eten. We hebben een reservering maar eigenlijk was het toch niet nodig, er waren nog voldoende open tafels. Het menu word vandaag voor Harry een groenten timbaaltje met foie gras en dan beef en een selectie van toetjes. Voor mij wordt het cannelloni met gehakt en bechamel saus en ook de selectie van toetjes. Het smaakt allemaal heerlijk al was voor Harry het groenten timbaaltje een beetje veel groeten….

Na het eten naar de kamer, het is al aardig laat weer en het is genoeg geweest voor vandaag.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

3 comments

 1. Bianca

  Wauw, wat een mooie paradores weer! En wat een uitzicht, prachtig! Ook het eten ziet er weer super uit. Petje af dat je bent gaan lopen met zo’n flinke stijging, pffft….

  xxx Bianca

 2. Paula

  Wat een leuk filmpje, geeft een goed beeld van het huisje!
  Wel weer een pittig eind gereden maar de paradores ziet er prachtig uit en wat een uitzicht….
  Het eten ziet er heerlijk uit, wel een beetje jammer voor Harry, die overdosis groente 😉 maar de toetjes hebben het vast weer goedgemaakt.

  XX Paula

 3. Jos

  En dan 600 kilometer verderop,ach als je het snel zegt is het niet zo ver.
  Wel weer een mooi stekkie en wat een uitzicht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>