Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Andorra » Wat wij doen

↑ Return to Spanje 2015

Andorra

We slapen eerst lekker uit. We hebben een drukke tijd achter de rug dus een beetje ontspannen is nodig. We gaan eerst lekker ontbijten en poeh dat is echt weer heerlijk hier. Het buffet is enorm en alles wat nodig is om de buik te vullen is aanwezig. We hebben warme dingen zoals eitjes, worst, etc. Koude dingen zoals kazen, vleeswaren, cereals, fruit, brood, etc. We eten ons buikje dus rond en dan gaan we eerst weer even terug naar de kamer om onze spulletjes bij elkaar te zoeken en een plan te maken voor vandaag.

We besluiten om naar het dorp te gaan en daar even rond te kijken en dan nog even naar Andorra te rijden. Als we beneden komen gaan de klassieke auto’s die hier nu staan net vertrekken. Ze doen mee aan een rally en staan nu op het punt om weg te rijden. Wij vertrekken richting het dorp.

In het dorp parkeren we de auto op één van de grote parkeerplaatsen en lopen het dorp in. Het is nog niet echt heel heet maar met een vest is het prima te doen. We lopen even door het dorp, het is een leuk dorp vooral gericht op de wintersport. Veel sportwinkels en hotels.

Dan stappen we weer in de auto en rijden naar Andorra. Het is een leuke rit door de bergen en over 2 passen. De uitzichten zijn schitterend. De hoogste pas die we overgaan is ruim 2000 meter hoog. niet enorm hoog maar er ligt nog wel sneeuw dus dat is wel leuk. De haarspeldbochten zijn talrijk maar er is erg weinig verkeer dus het is erg leuk om te rijden.

In Andorra parkeren we in een grote parkeergarage. Wel allemaal erg krap maar dat is hier normaal. Het is een parkeergarage van een warenhuis. We kopen daar wat en dan krijgen we de eerste 2 uur gratis parkeren. We hoeven dan als we weggaan ook niet veel te betalen. We lopen rustig door de hoofdstad en kijken vooral en kopen weinig. Toch echte hollanders…..

We nemen een ijsje bij de MCDonalds. Dan gaan we weer terug naar ons hotel. Dezelfde weg terug want er zijn niet veel alternatieven. Het is niet erg want het is een hele leuke weg. Als we in het hotel aankomen is het inmiddels bijna 7 uur en gaan we eerst even naar de kamer lekker relaxen. Dan op naar het restaurant.

Het is rustiger dan gisteren. We bestellen. Ik neem de geroosterde pepers met geitenkaas vooraf en als hoofdgerecht de lamsschouder. Harry neemt vooraf een halve portie kazen en een halve portie kroketten, als hoofd neemt hij de confit van eend. De smaken zijn weer heerlijk. Het nagerecht wordt voor mij de Crema Catalana en voor Harry de brownie. Ook dat is weer heerlijk. Een kopje koffie sluit het geheel mooi af.

Na het heerlijke eten gaan we weer naar de kamer. Even lekker bloggen en dan naar bed.

Tekst: Jaap

Vorige———————Volgende

9 pings

Skip to comment form

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>