Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
Op naar de regen en de kou :( » Wat wij doen

Op naar de regen en de kou :(

Weather in Santa Cruz de Tenerife

We zijn weer netjes op tijd wakker. De wekker was weer onverbiddelijk. Nadat we alles gedaan hebben gaan we ontbijten. We zijn niet de eerste maar het is nog erg rustig. Het is donker buiten en het terras is nog gesloten. We eten ons buikje weer rond al hebben we nog niet zoveel honger. Dan de laatste dingen in de koffer en uitchecken.

We rijden naar het vliegveld en parkeren de auto. Dat gaat erg makkelijk, gewoon neerzetten. Er is niemand die controleert of wat dan ook. We checken de koffers in en lever dan de sleutel van de auto in. Gelukkig die zijn we kwijt. Autoreisen kan dan wel goedkoop zijn maar in zo’n oud gebakje hoef ik niet meer rondt te rijden. Snel terug naar de BMW 😉 .

Achter de security nemen we even een kopje koffie en dan kunnen we aan boord. We hebben weer 2 goede plekken. De vlucht verloopt volgens plan. Wel jammer dat je niets te drinken of eten krijgt. Je moet alles kopen en dat verwacht je toch niet als je tickets bij KLM boekt.

Als we in Madrid aankomen zijn we weer meteen in de goede terminal. Het is nu tijd om wat te gaan eten. We nemen een andere broodjes zaak dan de vorige keer, het is erg druk maar dat moet dan maar. We bestellen een menu van 9 broodjes. We eten er een paar op en nemen de rest mee het vliegtuig in. De broodjes smaken erg goed.

Dan gaan we aan boord voor de tweede en laatste vlucht. Het is ongelofelijk heet aan boord en dat blijft het tot we in Amsterdam zijn. Het is zo erg dan mijn blouse helemaal doorweekt is van het zweet, gatsie. Peter wacht ons op op Schiphol en we vertrekken naar huis. Onderweg eten we nog even wat bij een La Place. Harry en Peter eten een kip saté en ik neem een bord erwtensoep. Lekker. Dan nog de laatste kilometers en de reis zit erop.

Het was een heerlijke reis. Tenerife is een schitterend eiland met mooie natuur, een leuke grote stad en veel andere dingen te beleven. Het klimaat is super. Het eten is heerlijk, die Spanjaarden kunnen koken. Hoogte punt bij het eten was toch wel Solana, heerlijk! Hoogte punt natuur waren toch wel de walvissen, wat een super gezicht als die beesten zo rustig in de zee zwemmen! We zouden hier best wel kunnen wonen 😉 .

Tekst: Jaap.

Vorige———————Volgende

2 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>